Tkole pa zgledajo, da bomo vedeli za kaj gre

Slater je napisal/-a:se pravi, da je ta zadeva kar fina. Zasledil sem tudi nastavljive vzemti. A to pomeni, da jih lahko daš na stock amortizerje? Ali gre samo za bolj posplošen izraz?
Anyway, zadeva pa mi kar precej diši.
Slater je napisal/-a:Mene pa zanima kako dejansko delujejo te zadeve? Kako pravzaprav avto spustiš enakomerno? A je treba vsakič posebaj dol dajat zadeve in optiko delat, ali se lahko to spedena na avtu?
Boych je napisal/-a:Jaz imam takšne amortizerje (komplet vzmeti z amortizerji) pa moram rečt da sem ZELO zadovoljen.
Slater je napisal/-a:Mene pa zanima kako dejansko delujejo te zadeve? Kako pravzaprav avto spustiš enakomerno? A je treba vsakič posebaj dol dajat zadeve in optiko delat, ali se lahko to spedena na avtu?
Tkole pa zgledajo, da bomo vedeli za kaj gre![]()
jky je napisal/-a:Slater je napisal/-a:Mene pa zanima kako dejansko delujejo te zadeve? Kako pravzaprav avto spustiš enakomerno? A je treba vsakič posebaj dol dajat zadeve in optiko delat, ali se lahko to spedena na avtu?
Tkole pa zgledajo, da bomo vedeli za kaj gre![]()
To kar je na sliki je za nastavitev trdote fedrov, tudi visine avta.
Amortizerji za nastavit majo en ali več "gumbov" za nastavit, s katero uravnavas samo amortizerje, pri Koni-jih maš take ki imajo tri nastavitve, obstajajo pa taki ki majo po 21 nastavitev ali več (samo tam se pogovarjamo 80k - 100k ali več).
Tako stvar it nardi pri Amortizerju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov