Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
lancia hf je napisal/-a:Tole, ali pa povprašaj na rally magazin-u, dirkači ti bojo že znali svetovati kaj imajo oni zaen izpušni sistem.
Ne pozabi pa, da tukaj potegne za sabo še katalizator, ki mora biti ravno tako športni, ker drugače je vse zamanj karkoli pač že obesiš na avto.
lancia hf je napisal/-a:Pravila že imajo glede premera cevi, samo nikjer nisem pa zasledil, da bi menjal tudi cat. zato sem tudi to napisal.
bugr je napisal/-a:Lep pozdrav .
Zanima me kakšen kakšen izpuh nej obesim na evota zamenjal bi vse od kolektorja naprej
pa me zanima kateri se najbolje obnese izpuh,kolektor ,downpipe....
avto računam dati na kakšnih spodobnih 400km ,seveda še z drugimi zamenjanimi komponenti
hvala za odgovore .
airmike je napisal/-a:Zakaj se pogovarjamo o dirkalnih sistemih za cestni avto? Homologacije verjetno ni glasnost izpuha pa bi tud bla zanimiva za policaje.....
Casermanov catback sem pa mel na alfi pa bom sam to reku....lonec je bil vredu krivine pa kak je blo na prirobnico zavarjeno pa katastrofa. Vzel sem ga pa zato ker sem dal 10€ za rabljenega....
LoCo je napisal/-a:
Hvala za reklamo majki
Bugr: Malo bolj točno boš moral definirati cilje - okrog 400 konjev je na Evotu taka magična meja (odvisno ali je 8 ali 9). Lahko mi napišeš cilje in želje na mail (ales.ostanek@ tm kjer je airmike napisu) ali pa na PM tukej na avtomobilizmu.
Pa še en namig: menjavat kolektor za 400 konjev je drago in nesmiselno
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov