seat je napisal/-a:Ok dobr vem da je bilo glede tega ze velik napisanega samvseen pa se uporaba sportnega filtra res izplaca ali je to samo malenkost mocnejsi zvok kot pri navadnem filtru?A mogoce kdo ve kako naj pri Ibizi pretentam tipalo za zrak tako da bo avto deloval normalno.Sosed ima leona pa je dal noter sportni filter pa potem motor ni imel mirnega teka pa tudi pri visjih obratih je rad zatajil.
TITan je napisal/-a:Splača se, če je originalen premalo prepusten za motor (kar pri meni je, kar sem vidu iz raznih dyno testov na netu). Zame je nasleden korak večja loputa za zrak in večji sesalni kanali. Izpuh je dovolj prepusten za do nekje 120-130 km. Čuti se pa kr orenk pri višjih obratih (moj ma skoraj cutoff pri 5500 pa ne, nimam več blokade). Edin pri motorjih z mn konji (pri 75 se je še kr poznal ta efek) se zmanša navor pri nižjih obratih. Pa sam filter ti bolj malo pomaga, če ne narediš dovoda hladnega zraka do njega (oziroma daš filter na hladen zrak.
Nu-NRG je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Splača se, če je originalen premalo prepusten za motor (kar pri meni je, kar sem vidu iz raznih dyno testov na netu). Zame je nasleden korak večja loputa za zrak in večji sesalni kanali. Izpuh je dovolj prepusten za do nekje 120-130 km. Čuti se pa kr orenk pri višjih obratih (moj ma skoraj cutoff pri 5500 pa ne, nimam več blokade). Edin pri motorjih z mn konji (pri 75 se je še kr poznal ta efek) se zmanša navor pri nižjih obratih. Pa sam filter ti bolj malo pomaga, če ne narediš dovoda hladnega zraka do njega (oziroma daš filter na hladen zrak.
Pa ne samo to. Se loputa, maf senzor pri nekaterih, sesalni kanali, .. vse to .. pa to je samo kar se tice dovoda zraka
TITan je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:TITan je napisal/-a:Splača se, če je originalen premalo prepusten za motor (kar pri meni je, kar sem vidu iz raznih dyno testov na netu). Zame je nasleden korak večja loputa za zrak in večji sesalni kanali. Izpuh je dovolj prepusten za do nekje 120-130 km. Čuti se pa kr orenk pri višjih obratih (moj ma skoraj cutoff pri 5500 pa ne, nimam več blokade). Edin pri motorjih z mn konji (pri 75 se je še kr poznal ta efek) se zmanša navor pri nižjih obratih. Pa sam filter ti bolj malo pomaga, če ne narediš dovoda hladnega zraka do njega (oziroma daš filter na hladen zrak.
Pa ne samo to. Se loputa, maf senzor pri nekaterih, sesalni kanali, .. vse to .. pa to je samo kar se tice dovoda zraka
Jaz sem govoru sam zase. Pol po mojem naštetem se pa ta drag del začne (večanje kanalov, polirajnje, celoten nov izpuh...).
seat je napisal/-a:Ok dobr vem da je bilo glede tega ze velik napisanega samvseen pa se uporaba sportnega filtra res izplaca ali je to samo malenkost mocnejsi zvok kot pri navadnem filtru?A mogoce kdo ve kako naj pri Ibizi pretentam tipalo za zrak tako da bo avto deloval normalno.Sosed ima leona pa je dal noter sportni filter pa potem motor ni imel mirnega teka pa tudi pri visjih obratih je rad zatajil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov