Modifikacije motorja, izpuha, podvozje, turbine, N2O vbrizgovanje, menjalniki, itd...

gac19
Nov uporabnik

montaza filtra

Napisal/-a gac19 So avg 11, 2012 12:28 pm

gledav sem po internetu po youtube in nikjer zaslediv kako se zamenja sportni filter zato bi prosil ce ima kdo kaksn link ali ce mi razlozi kako se to zamenja oziroma kaj se rabi kupit ker dobil sem samo filter brez dodatnih cevi podalsku ... ali morm odstranit tastari zaprti filter ?

mropc
Stalni uporabnik

Re: montaza filtra

Napisal/-a mropc So avg 11, 2012 2:12 pm

v kater avto? jaz športnega filtra nedam nikoli več v avto. se da dovolj narest s čim drugim da avto kam gre.
drugače se da original box sname dol. napelješ cev in jo daš na filtr. cev pa naj bo ravna ne narebrenja

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: montaza filtra

Napisal/-a tristan01 Če avg 16, 2012 10:25 am

mropc je napisal/-a:v kater avto? jaz športnega filtra nedam nikoli več v avto. se da dovolj narest s čim drugim da avto kam gre.
drugače se da original box sname dol. napelješ cev in jo daš na filtr. cev pa naj bo ravna ne narebrenja

Preden dajemo pavšalne nasvete bi bilo dobro, da avtor pojasni ali je v igri konusni filter ali pa ima morda vgradnega... Glede na vprašanje bi bilo res sklepati da je konusni, ni pa sigurno. Kar se tiče dobre predelave, pa je najbolje kupiti kar tipski CAI kit za tvoj avtomobil - žal potem ni več poceni šport.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Tuning

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov