habiii je napisal/-a:Pozdravljeni, mene pa samo zanima ce ima kdo kake izkusnje z dolocenim boxom oziroma kaksno je vase mnenje glede tega,ali bi bil dovolj dober?ali raje cipirati?.Gre se pa za A3 1.9tdi BKC 105km 2004 letnik...
čare je napisal/-a:180€ za box?? Ti si nor,še 100 dodaj pa bo avto čipan kot mora bit.
sašo5 je napisal/-a:habiii je napisal/-a:Pozdravljeni, mene pa samo zanima ce ima kdo kake izkusnje z dolocenim boxom oziroma kaksno je vase mnenje glede tega,ali bi bil dovolj dober?ali raje cipirati?.Gre se pa za A3 1.9tdi BKC 105km 2004 letnik...
počakaj da se javi uporabnik "hippo"on o tem ve vse....
hippo je napisal/-a:
Sašo, bo to ok?
sašo5 je napisal/-a:hippo je napisal/-a:
Sašo, bo to ok?
PS. dolgo si rabil da se javišponavadi uletiš že z drugim postom v temo in seveda ponudbo
...........Nič hudega, prav je tako, da si podjeten...
abbe je napisal/-a:eno vprasanje za hippota.
ce pravis da ne dvigne tlaka turbine,podalsa pa cas vbrizga,potem men to deluje na neoptimalno mešanico?
ce dodas vec goriva pa ne dovajas vec zraka potem motor ne dela optimalno,oziroma nafta ne izgoreva popolno in vozli kadi?seprau poj ta box ni zdrav za motor?
ne mi zj prosim pisat da tko al tko noben motor ne deluje optimalno....
vojkostar je napisal/-a:ja znajo boxi učas mal črno kadit, stainbauer za 500e ma mal mn težav samo...cena je huda:)
to da tuning da nek bost zaradi turbine je delno res, je pa tud ena stvar, da se zaradi vztrajnika in povečanega navora včasih tuninga pod recimo 1500 obratov ne dela, box po drugi strani dela tuning od prostega teka dalje (kar bi se dalo tudi z tuningom vendar vprašanej koliko je smiselno).
se pa pri tuningu lahko dela tudi sam tuning v korelaciji z lego stopalke za gas, itd itd....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov