jaka-z je napisal/-a:Z Gerkšičem imam slabe izkušnje, ker mi je naredu najglasnejši in najgrši izpuh kar sem jih vidu, jaz odsvetujem. Pol sm šel pa do DeVito in je mel ful modelov za zbrat, od 16k sit, 30k sit do 55k sit in sem z loncem ful zadovoln. Aja pa še tel: 041 326 366
Vitek je napisal/-a:jaka-z je napisal/-a:Z Gerkšičem imam slabe izkušnje, ker mi je naredu najglasnejši in najgrši izpuh kar sem jih vidu, jaz odsvetujem. Pol sm šel pa do DeVito in je mel ful modelov za zbrat, od 16k sit, 30k sit do 55k sit in sem z loncem ful zadovoln. Aja pa še tel: 041 326 366
kolk mi je znano pri DeVito nimaš homologacije!! ali??
jaka-z je napisal/-a:Z Gerkšičem imam slabe izkušnje, ker mi je naredu najglasnejši in najgrši izpuh kar sem jih vidu, jaz odsvetujem. Pol sm šel pa do DeVito in je mel ful modelov za zbrat, od 16k sit, 30k sit do 55k sit in sem z loncem ful zadovoln. Aja pa še tel: 041 326 366
Mih'c je napisal/-a:dejte mi neki pomagat.
moj kolega je sel dons na tehnicnega pa ga je vrgl ker ma devitto auspuh.
a je kaksna moznost da bi on to zdej homologiru naknadno?
kaj svetujete?
hvala za odgovore
lp
HaBBkE je napisal/-a:Sam te homologacije cist omejujejo in unicujejo slovensko proizvodnjo(auspuhov, spojlerjev, BILO CESA), ker noben nima madafakin certifikatov.
Slovenija je pac grdo kopirala svabsko zakonodajo(TUV)
HUGO_BOSS je napisal/-a:Mih'c je napisal/-a:dejte mi neki pomagat.
moj kolega je sel dons na tehnicnega pa ga je vrgl ker ma devitto auspuh.
a je kaksna moznost da bi on to zdej homologiru naknadno?
kaj svetujete?
hvala za odgovore
lp
težka.. naj gre do DeVitota če ima slučajno že papirje...
drugače pa naj si spoosodi kak ror s papriji od kolega pa
tistega homologira, potem pa svojega nazaj in nobenih
problemov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov