Free Styler je napisal/-a:Andy , ne mislm tebe, mislu sm Fiat Punta, je v roku 3-5 min. podal 4 teme k so bile ze tokrat premlete pa prezvecene in izpljunene , ne da bi prej mal pobrskal po zgodovini + tega je postavil taka vprasanja k 10 let str froc... Pa brez zamere , ce sm koga uzalu ...
Suljo je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:A da ti kr poka iz izpuha k prešaltš morš met pa že mašino predelan, a ne?ops:
Mislm ej , Suljo ...pa kolk ti mils da je str, da take kvasi... jest si tud lohk dam u podpis, da sm nevem kaj , pa nisem ... boli mene patak, sam na k***c mi gre folk , k nc ne pobrska prej po arhivu, pa k take vn mece ...
X-Hair je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:Free Styler je napisal/-a:A da ti kr poka iz izpuha k prešaltš morš met pa že mašino predelan, a ne?ops:
Mislm ej , Suljo ...pa kolk ti mils da je str, da take kvasi... jest si tud lohk dam u podpis, da sm nevem kaj , pa nisem ... boli mene patak, sam na k***c mi gre folk , k nc ne pobrska prej po arhivu, pa k take vn mece ...
pišuka jst sm pa tut en bebc, k sm tvoj quote od njega prebrou sm se kr za glavo prjeu.Jah pač še en mlajši uporabnik.Boh pumagi
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov