aereo132 je napisal/-a:ahh sem zamesal od golf 2 dizel
misljeno je bilo od 1.8
Blinder je napisal/-a:aereo132 je napisal/-a:ahh sem zamesal od golf 2 dizel
misljeno je bilo od 1.8
golf 2 diesel je bil 1.6. Kako si lahko tako nenatančen?
StajercS je napisal/-a:Haha. Kera tema!![]()
Kje pa se je oni zgubil,ko je na Poloja 1.4 se mi zdi tiščal neko električno turbino na 12V?
Verjetno je avto dobil tolko navora, da ga je na zadnje zice prilepilo,pa je rajši končal to zgodbo,preden se ubije.
![]()
![]()
biste je napisal/-a:Kdo no pa kakšne bate menjal pa odmične gredi, pa štrom naredu sveti jože?turbino ni noben problem gor nataknt.... ah... še mal bukve uzet u roko pa študirat pa kerga kaj prašat...
aereo132 je napisal/-a:biste je napisal/-a:Kdo no pa kakšne bate menjal pa odmične gredi, pa štrom naredu sveti jože?turbino ni noben problem gor nataknt.... ah... še mal bukve uzet u roko pa študirat pa kerga kaj prašat...
tiho mali. (pa kerga kaj prašat) kaj mislis kaj sem sel pisat tu za se hvalit
ce nisi vedel turbino ni kar tako nataknit gor je treba predelovat cevi od izpuha (kolektror) in cevi za prihod zraka poleg tega pa intercooler dodat in se ce je prevelik pritisk vrze celo masino v zrak (ne mislim dobesedno)
aereo132 je napisal/-a:ahh sem zamesal od golf 2 dizel
misljeno je bilo od 1.8
čare je napisal/-a:aereo132 je napisal/-a:ahh sem zamesal od golf 2 dizel
misljeno je bilo od 1.8
Kje je zdaj tukaj težava??Golf 2 je bil 1.6 TD z 59 Kw,1.8 je bil bencinar brez turbine.1.8 Turbo je bla štirka GTI.
abbe je napisal/-a:aereo132 je napisal/-a:biste je napisal/-a:Kdo no pa kakšne bate menjal pa odmične gredi, pa štrom naredu sveti jože?turbino ni noben problem gor nataknt.... ah... še mal bukve uzet u roko pa študirat pa kerga kaj prašat...
tiho mali. (pa kerga kaj prašat) kaj mislis kaj sem sel pisat tu za se hvalit
ce nisi vedel turbino ni kar tako nataknit gor je treba predelovat cevi od izpuha (kolektror) in cevi za prihod zraka poleg tega pa intercooler dodat in se ce je prevelik pritisk vrze celo masino v zrak (ne mislim dobesedno)
ti mas sigurno izkušnje an..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost