Pozdravljeni....
imam eno vprašanja za vas...kupil sem fiat bravota,zamenjal radio,sedaj pa je takšna "luknja" tam pri radiu.. rad bi kupil tole(kar je na slikci,ta modra plastika zraven radia) pa nevem kje bi to dobil... res bi bil vesel kakšne natančne informacije kje bi to kupil..
hvala za odgovore..
Najboljše, da greš na PORSCHE servis za VW, AUDI, pa kupiš plastiko za vgradnjo neoriginalnih avtoradiev v Golfa IV. Mora pasat, ker sta avta skoraj enake velikosti.
RENO911 je napisal/-a:Najboljše, da greš na PORSCHE servis za VW, AUDI, pa kupiš plastiko za vgradnjo neoriginalnih avtoradiev v Golfa IV. Mora pasat, ker sta avta skoraj enake velikosti.
adijo pamet
Na servis se zapelji ali pa obišči kakšen avtoodpad- saj vsi Bravoti verjetno niso imeli original avtoradija.
RENO911 je napisal/-a:Najboljše, da greš na PORSCHE servis za VW, AUDI, pa kupiš plastiko za vgradnjo neoriginalnih avtoradiev v Golfa IV. Mora pasat, ker sta avta skoraj enake velikosti.
sm biu v BigBangu v BTCju pa mi je reku da tega nikol niso prodajal ..
OFF: wiiiii lej jo na sliki moj bivsi bravo,z grdo modro pobarvano plastiko ops:
na to temo imam jaz eno vprašanje
a ve kateri od vas kje bi to zadevo dobil za audia A-3?
na servisu vem da je kar draga
a ima mogoče ker kakšno rabljeno al pa če se da kje dobiti kakšen ponaredek?
A zato ker sta avta skoraj enake velikosti to pomeni da masta isto blendo za radio?