Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To maj 20, 2008 11:41 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:zadeva ponuja cisto zadosti za svoj denar.... ce ves cemu sluzi...

Čisto dobro vem čemu služi ampak na TDI motorju ne služi ničemur razen zvoku. Zato sem pa v zaključku še posebaj opozoril, da je govora o dizlu. ;)

@Gaming zate pa nevem a se norca delaš ali kaj? Ker si najprej spraševal za TDIja, potem si v tretjem postu pametoval drugim naj se pozanimajo, zdaj pa bi ti blow off dajal na atmosferca?
Mislm svašta no, če bi si vzel 5 minut pa prebral kar sem prej napisal bi ti bilo jasno, da iz te moke ne bo kruha. :roll:

kar je v oklepajih ni pomembno :lol:

sem na hit prebrv tko da sm spregledu ustvar mi je islo iz glave...se posipam z pepelom...

drugac sm mislu na bencinarje da je efekt
Slika

target_practice
Novinec

Napisal/-a target_practice Sr maj 21, 2008 1:02 pm

wid je napisal/-a:
Pa a je kdo kaj tebe vprašal? s***** s tem sarkazmom nekam, ker samo smetiš forum.

Ja, koliko stanejo kaj take zadeve in KDO ti to notri našraufa (v smislu, ali si lahko sam ali rabiš kakšno posebno znanje za to pizdarijo). Now, be gone.

And who the hell are you, and what are you doing in this topic?
Imas kaj za povedat okoli blowoff-a ali kaj okoli tdi-ja, mogoce kasne negativne posledice predelave? Ne......no ti si ta ki smeti forum.....

Zaklep!
Mene za modija!!! :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov