Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne jul 06, 2008 1:04 pm

ivanetich je napisal/-a:jst vidm na netu dve vrsti luči za golfa: Hella pa Angel eyes...

ne vem kako ti to tretiras ampak naj ti povem da je Hella firma ki poizvaja taksne in
dugacne zaromete, dnevne luci, zadnje.... itd

torej Hella upgrade vw golf IV - V so tiste najbolj znane in so z navadnimi parabolami
to kar pa ti sprasujes so pa vw golf IV angel eyes, ki pa imajo leco ter dolgo parabolo in
tiste legendarne kroge bmw znane pod imenom "angel eyes" (so pa lahko v LED tehniki ali navadni)
stane pa cel komplet/par nekje 380€
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

ivanetich
Novinec

Kraj: bohin

Napisal/-a ivanetich Ne jul 06, 2008 1:30 pm

-ziga- je napisal/-a:Občutek imam da si malo zamešal pojma Hella in Angel eyes. Firma Hella dela original žaromete za vw(nevem če za use :oops: ), te ki jih imam jaz pa so Hella angel eyes. Dražja je zaradi boljše kvalitete in seveda imena, ki ga ima. Angel eyes je model luči z ''krogci'', katere ma v ponudbi veliko firm(FK naprimer). Abbe si lasti FK angel eyes pa ni z njimi najbolj zadovoljen(tako sem razbral iz njegovih postov, bo pa sam več povedal o tem). Je pa res da so enkrat cenejše ;)

ahaa:) no to sm vedu da hella dela angel eyes, sam nekak mi ni šlo skupej zarad cene:)
jst bi kako cenejšo varijanto helle rad:)

-ziga-
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a -ziga- Ne jul 06, 2008 1:37 pm

ivanetich je napisal/-a:
-ziga- je napisal/-a:Občutek imam da si malo zamešal pojma Hella in Angel eyes. Firma Hella dela original žaromete za vw(nevem če za use :oops: ), te ki jih imam jaz pa so Hella angel eyes. Dražja je zaradi boljše kvalitete in seveda imena, ki ga ima. Angel eyes je model luči z ''krogci'', katere ma v ponudbi veliko firm(FK naprimer). Abbe si lasti FK angel eyes pa ni z njimi najbolj zadovoljen(tako sem razbral iz njegovih postov, bo pa sam več povedal o tem). Je pa res da so enkrat cenejše ;)

ahaa:) no to sm vedu da hella dela angel eyes, sam nekak mi ni šlo skupej zarad cene:)
jst bi kako cenejšo varijanto helle rad:)

Od Helle dvomim da boš dobil kašno cenejšo varijanto ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov