__PeTeR__ je napisal/-a:ti gnjaviš, ne jz, no pa s kreteni se ne mislim kregat, odjebi...pejt komu drugemu težit
1. Prepiranje
1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov) ali tretjih oseb, ki jih ni prisotnih na forumu
1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).
1.4 - grožnje članom, moderatorjem in administratorjem so STROGO prepovedane in že smo imeli primere, ko smo zbrali dokaze in ovadili take osebke kriminalistom. Tak član bo odstranjen BREZ OPOZORILA.
__PeTeR__ je napisal/-a:Hvala Eazy-O za linke, sam kot sm že reku, na teh linkih ni tega kar mene zanima, razn izdelovalci, ki so pa predaleč za mene, drugih uporabnih informacij pa res ni tko kot si že pokomentiru K0zM0. Mene predvsem zanima cena, ne pa sam kake okvirne cene, pa komentarji teh, ki so že to dal delat s katerim od teh tipov so zadovolni pa da je res mojster...mogoč ste me narobe razumel kaj me sploh zanima, res pa da so na tistih linkih tipi ki to delajo, sam kot sm že reku, me zanimajo tud osebne izkušnje, nočm da mi kdo avto zafuša...
Lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov