Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe nov 07, 2003 12:44 pm

meni se zdi da je na LPP-ju bolj kavbojsko.

RTI je super samo preveč komplicirajo!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe nov 07, 2003 12:47 pm

Dobiš vabilo. Prideš tja, greš čez kanal kjer ti popisejo vse cifre ipd. na en papir,pa mimogrede naredijo vse teste kot pri tehnicnem pregledu. Poj neseš ta papir pa vse ostalo kar mas(papirje, TUV...) enmu iz komisije ki ma homolomo čez, ti on počekira vse in ti napiše kaj maš homologirano in kaj ne, in to je to. Potem ti pa preostane samo še čakanje doma 3 mesece da dobiš kartonček :lol:

BTW: Jest čakam že ful dolg na kartonček (okol 2 meseca)

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe nov 07, 2003 1:25 pm

PEUGEOT_S16 je napisal/-a:Habke a daš naslov pa telefonsko od tiste bejbe k se okol tvojga avta smuka!

lp

Jest sem tel zgubu... Sej je punca dost znana bo že kdo mel telefonsko. Aja ime ji je pa Aria Giovanni 8) :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Pe nov 07, 2003 2:03 pm

HaBBkE je napisal/-a:Dobiš vabilo. Prideš tja, greš čez kanal kjer ti popisejo vse cifre ipd. na en papir,pa mimogrede naredijo vse teste kot pri tehnicnem pregledu. Poj neseš ta papir pa vse ostalo kar mas(papirje, TUV...) enmu iz komisije ki ma homolomo čez, ti on počekira vse in ti napiše kaj maš homologirano in kaj ne, in to je to. Potem ti pa preostane samo še čakanje doma 3 mesece da dobiš kartonček :lol:

BTW: Jest čakam že ful dolg na kartonček (okol 2 meseca)

Jaz sem bil konec maja na pregledu na LPP, pa še do danes ni kartončka.

By the way, avto sem pa že pred 2meseci prodal, zdaj pa naj razložim kupcu, da še čakam na homologacijo.......
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Pe nov 07, 2003 2:08 pm

Zanima me pa še sledeče:

Ko, pa če vas ustavijo varuhi miru, a gredo homologacijski kartonček tut kako preverjat, tak ko prometno?
Al ko vidi da vse štima pusti naprej.
A tut išče, če pa le kaj ni homologirano?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe nov 07, 2003 2:13 pm

Vse je od policaja odvisno, če te hoče zje...t te tud bo. Ziher bo kej najdu

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon Pe nov 07, 2003 5:12 pm

Zanima me če preverjajo kartonček preko svojih postaj, ali ga samo pregleda in da nazaj?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
e30
Nov uporabnik

Kraj: Šmartno pri Litiji

Napisal/-a e30 So nov 08, 2003 2:03 pm

Kar slabo mi je ko berem o tehle homologicih... Pa sej se slabse obnasajo kot u dobi dinozavrov, ko je bil avto niti znanstvena fantastika....

Kaj ko bi se mal zmenil in spremenil nacin dela, zakon, homologacijo? Kaksnio protestno pismo onim tam v parlament? A mamo kakega pravnika?

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 08, 2003 2:05 pm

e30 je napisal/-a:Kar slabo mi je ko berem o tehle homologicih... Pa sej se slabse obnasajo kot u dobi dinozavrov, ko je bil avto niti znanstvena fantastika....

Kaj ko bi se mal zmenil in spremenil nacin dela, zakon, homologacijo? Kaksnio protestno pismo onim tam v parlament? A mamo kakega pravnika?

mi se lahko po glavah mečemo pa nebo boljpe, meni niso hotli na RTI homologirat del ki ima TUV in ga v LJ lahko homologiraš!!!
skor sem živčnega dobo!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty So nov 08, 2003 2:20 pm

Neon je napisal/-a:Jaz sem bil konec maja na pregledu na LPP, pa še do danes ni kartončka.

By the way, avto sem pa že pred 2meseci prodal, zdaj pa naj razložim kupcu, da še čakam na homologacijo.......

A je to možno???? Zakaj pa "mal" (beri: pošteno) ne zatežiš? Vsaj po telefonu (vidim da si iz Krškega)???

Uporabniški avatar
e30
Nov uporabnik

Kraj: Šmartno pri Litiji

Napisal/-a e30 So nov 08, 2003 2:21 pm

Ma sej to pravim! Neurejene razmere! Pa ce bi delali poenoteno, po dolocenih strogih standardih in kalupih bi blo vec varnosti in vec zasluzka! Tko je pa kot u kurniku...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 08, 2003 2:30 pm

e30 je napisal/-a:Ma sej to pravim! Neurejene razmere! Pa ce bi delali poenoteno, po dolocenih strogih standardih in kalupih bi blo vec varnosti in vec zasluzka! Tko je pa kot u kurniku...

glede strokovnosti in urejenosti so RTI zelo dobri. te naročijo naslednji dan čez 1 uro dobiš kartonček ( po tem koves avto pregleda, vse številke,.. ter slika avto in te dele ki so bili namontirani/menjani).

edino kaj me moti da določeno stvar na LPP-ju lahko homologiraš na RTI pa ne.

ko sem bil tam sploh niso pogledali blend sedaj ko sem jih pa takrat težil ipd so se komaj pozanimali pa so prišli do zaključka da moreš imet TUV in ti ne smezaslanjat snopa svetlobe. samo kako to oni uhgotovijo me moti kar z prostim očesom, nobenih meritev, saj pa na TUV vse piše!!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon So nov 08, 2003 9:06 pm

Qwerty je napisal/-a:
Neon je napisal/-a:Jaz sem bil konec maja na pregledu na LPP, pa še do danes ni kartončka.

A je to možno???? Zakaj pa "mal" (beri: pošteno) ne zatežiš? Vsaj po telefonu (vidim da si iz Krškega)???

Ma saj sem jim že težil, pa so mi res "prijazno" povedal kar že vem:
Ja kako pa je to mogoče, to bi že zdavnaj morali prejeti po pošti, bomo preverili in vam sporočili" (beri konec citata)

Najbol butasto se mi pa zdi tole da sem moral za ta usrani nateg PLAČAT.
Primer, da ga ustavijo varuhi miru, bo kriza in to zaradi malomarnosti.

A to že vete kako so mi na IT meji težil zaradi teh stvari in bolj ko sem jim kazal vse račune iz LPP (pregled, kartonček) bolj mi je spraševal, kje ga mam in DA BI MI GA MORALI NAPISATI TAKOJ ISTI DAN (Beri ISTI DAN), mislim ddddddddddddd......
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 08, 2003 9:07 pm

rešitev RTI
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Neon So nov 08, 2003 9:11 pm

Očitno res, zdej bo na tem avtu kar nekaj za pohomologirat.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov