zanima me če ima kdo izkušnje z barvanjem odbijača pri renault laguni1.
pri sprednjem odbijaču je namreč spodaj guma katero bi rad prebarval v barvo avtomobila.zanima me če ima kdo kakšno rešitev ker se bo baje barva luščila.če se da mogoče vse skupaj obleči v poliester ali celo narediti kopijo te gume iz poliestra brez da bi spreminjal obliko
če misliš tisti spodnji podalšek se ga da barvati enako kot vso plastiko samo je veliko manj odporen na udarce kot odbijač ker je mehkejši in če ga kje zahaklaš v robnik potem je velika verjetnost da barva pokne
l.p aleš
Mam podobno narejeno k ti. Spodni del je zaščitni in je dejansko gumjast. Lepo ga zbrusiš na grobo da ma profil da lahko vse skupaj premažeš s poliestersko smolo in nato čes daš vlakna. Lepo zbrusiš in ponoviš postopek. Še enkrat zbrusiš na fino ter pobarvaš v barvo vozila. NE barvaj gume oz "mehkejše plastike" ker jo boš mel pobarvano skor cel teden....
matej1357 je napisal/-a:kaj pa ostale plastike na odbijači in ob strani ki so črne.je trša plastika in me zanima če moram tudi uporabiti poliestersko smolo
pa hvala za odgovore
Tam pa samo plastike narahlo obrusis, spricnes preko plastik primer in ze lahko barvas, ce pa hoces ravno povrsino oz moras popravit kake rise pa se das pred tem sprickit in ga obrusis ko je suh.
js mam na astri g tut sprednji podašljek nekako gumijast in sem samo pobrusu dobr, nanesu plastik preimer pa barvo čez in nimam problemov že več kot 2 mesca