Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

xPubec
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Podaljški odbijačev za GOLF V - kje kupiti?

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 7:42 pm

Pozdrav vsem!

Padla je odločitev, da malce polepšam svojo Golfičko... pa se je zataknilo pri nabavi podaljška zadnjega odbijača...

Informiral sem se v avtohišah, a vsepovsod imajo izključno navadni podaljšek (le da je gladek, torej pripravljen za barvanje, za razliko od serijskega...) in pa nekaj od ABT z izrezi za 4 izpušne cevi, česar pa nočem.

Sem pa videl že nekaj golfov z lepšimi podaljški, enega mi je uspelo slikat...

Torej - na koga naj se obrnem, oz. kje prodajejo lepše podaljške zadnjega odbijača?
Priponke
Slika182.jpg
Najlepši...

Uporabniški avatar
coffa06
Novinec

Napisal/-a coffa06 Sr okt 22, 2008 9:30 pm

Če že moraš, naredi rajši GTI look, drugače pa samo obstoječe daj v barvo. Ne ga srat s kakšnimi podaljški.

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 22, 2008 9:33 pm

tud jst se strinjam ;) gti look :D
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 9:39 pm

Ojej... nismo se dobro razumeli. Podaljšek zadnjega odbijača je uradno spodnja, privzeto črna polovica odbijača (torej tisti del, ki je najgrši). To sem imel v mislih tudi jaz.

In prav to bi rad menjal! (in sicer bi želel nekaj podobnega, kot je na sliki).

Sicer pa mi je tudi od GTI odbijač všeč, je pa problem, ker ima že v osnovi izrezano za izpisne cevi, jaz pa imam na mojem obe cevi usmerjeni proti tlom... in se mi ne da komplicirat glede tega.

Torej, kje kupiti? :D

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 22, 2008 9:44 pm

to ne vem, kje kupit ;) jst bi na tvojem mestu po tem takem rajši v isto barvo dau špricnat al pa če že devaš spoilerje al pač podalške kup komplet kit ;)

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr okt 22, 2008 9:49 pm

xPubec je napisal/-a:Sicer pa mi je tudi od GTI odbijač všeč, je pa problem, ker ima že v osnovi izrezano za izpisne cevi, jaz pa imam na mojem obe cevi usmerjeni proti tlom... in se mi ne da komplicirat glede tega.

Torej, kje kupiti? :D

Ne vem, kaj toliko kompliciraš, ampak jaz bi na tvojem mestu kupil podaljšek od opreme R-Line...in še glede "problemov" z izpuhom imaš lepo rešeno! ;)

Slika
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 9:51 pm

Problem je, ker v vsakem primeru moram kupit nov podaljšek (torej nov spodnji del odbijača), namreč originalni je iz hrapave plastike, ki ni primerna za barvanje. In če že moram kupit to stvar novo, raje še nekaj doplačam, pa da izgleda bolje kot pa samo pobarvano v osnovni izvedbi (torej izgled mora biti primerljiv vsaj s prej prilozeno sliko :))

Sem pa ze cel dan zabil zarad iskanja trgovca, ki bi to ponujal.... pa ni ne duha ne sluha o tem...

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 9:53 pm

Tattoo- je napisal/-a:Ne vem, kaj toliko kompliciraš, ampak jaz bi na tvojem mestu kupil podaljšek od opreme R-Line...in še glede "problemov" z izpuhom imaš lepo rešeno! ;)

Slika

Evo, točno to! Ta R-Line mi je všeč! Povej mi še, na koga se naj obrnem za nakup :D

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Sr okt 22, 2008 10:01 pm

xPubec je napisal/-a:Evo, točno to! Ta R-Line mi je všeč! Povej mi še, na koga se naj obrnem za nakup :D

1.) Oddelek originalne dopolnilne opreme Volkswagen pri tvojem najbližjem prodajalcu / serviserju z vozili Volkswagen.

2.) Podobne podaljške si lahko omisliš že tovarniško ob naročilu novega avta (paket "Design" - interna koda PC3 / FC1)...tako da se mogoče da zmeniti z kakšnim prodajalcem, da naknadno iz tovarne naroči samo te podaljške?! Ne vem...malo povprašaj pri trgovcih (sedaj vsaj veš po čem spraševati :lol: )!

Ker znata biti točki 1.) in 2.) precej dragi ti predlagam še najelegantnejšo in sigurno najcenejšo rešitev pod točko 3.)

3.) eBay
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 10:15 pm

Še nimam izkušenj na tem ebayu, sem pa zdajle brskal, pa nisem našel zadetkov (rear bumper golf v)...

Bi pa vseeno raje nekje v Sloveniji kupil. Gotovo se najde vsaj kak trgovec, posrednik, ki se bavi s tem...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Sr okt 22, 2008 10:29 pm

xPubec je napisal/-a:Problem je, ker v vsakem primeru moram kupit nov podaljšek (torej nov spodnji del odbijača), namreč originalni je iz hrapave plastike, ki ni primerna za barvanje.

Zgladi jo pa bo primerna za barvanje.. (prej seveda še plastik primer in kar paše zraven..)

nek napol gti look je pa kr neki..

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 10:36 pm

W|zz je napisal/-a:
xPubec je napisal/-a:Problem je, ker v vsakem primeru moram kupit nov podaljšek (torej nov spodnji del odbijača), namreč originalni je iz hrapave plastike, ki ni primerna za barvanje.

Zgladi jo pa bo primerna za barvanje.. (prej seveda še plastik primer in kar paše zraven..)

nek napol gti look je pa kr neki..

S tem se mi ne da ukvarjat... nenazadnje stane original podaljšek odbijača, ki bi ga dal pobarvat, 70 EUR!

Sicer pa še zmeraj vztrajam pri želji, da bi nekje našel podaljšek, kakršen je razviden na sliki...

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 22, 2008 10:46 pm

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 10:47 pm

Men tud... ampak so vsi za GOLF IV...

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 22, 2008 10:51 pm

pol pa nevem. Vpraši tam ko si avto kupu se pravi tko kot ti je že povedal user Tattoo-. Drugače pa nevem ;)

xPubec
Nov uporabnik

Napisal/-a xPubec Sr okt 22, 2008 10:55 pm

snoopek je napisal/-a:pol pa nevem. Vpraši tam ko si avto kupu se pravi tko kot ti je že povedal user Tattoo-. Drugače pa nevem ;)

Sem že... Porsche Maribor, kjer imajo samo navadno (a gladko, pripravljeno za barvanje!) in pa GTI varianto...

Dan, dva še počakam.. in če se ne pojavi rešitev/ponudba, vzamem kar gladko klasično... :?

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek Sr okt 22, 2008 10:56 pm

al pa gti ;) joke :P
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov