xPubec je napisal/-a:Sicer pa mi je tudi od GTI odbijač všeč, je pa problem, ker ima že v osnovi izrezano za izpisne cevi, jaz pa imam na mojem obe cevi usmerjeni proti tlom... in se mi ne da komplicirat glede tega.
Torej, kje kupiti?
xPubec je napisal/-a:Evo, točno to! Ta R-Line mi je všeč! Povej mi še, na koga se naj obrnem za nakup
xPubec je napisal/-a:Problem je, ker v vsakem primeru moram kupit nov podaljšek (torej nov spodnji del odbijača), namreč originalni je iz hrapave plastike, ki ni primerna za barvanje.
W|zz je napisal/-a:xPubec je napisal/-a:Problem je, ker v vsakem primeru moram kupit nov podaljšek (torej nov spodnji del odbijača), namreč originalni je iz hrapave plastike, ki ni primerna za barvanje.
Zgladi jo pa bo primerna za barvanje.. (prej seveda še plastik primer in kar paše zraven..)
nek napol gti look je pa kr neki..
snoopek je napisal/-a:ebay...
http://shop.ebay.com/items/?_nkw=rear+bumper+vw+golf&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=rear+bumper+5&_osacat=0
men jih je najdlo miljon
snoopek je napisal/-a:pol pa nevem. Vpraši tam ko si avto kupu se pravi tko kot ti je že povedal user Tattoo-. Drugače pa nevem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov