Neon je napisal/-a:A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.
Recimo od Apex-a, so uredu al ne? In kere bi vi priporočal pa približna cena prosim.
Neon je napisal/-a:A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.
X-Hair je napisal/-a:Neon je napisal/-a:A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.
Ja eni nekaj sami carajo pa rezejo fedre pa trsajo amortizerje pa kaj jaz vem kaj se vse. Itak da bo rezultat tak, da bo vse trdo pa sledi kaksen pretres mozganovSedaj ce pa zamenjas komplet vse skupaj z eno kvalitetno zadevo je pa pesem cisto drugacna. Moj avto sploh ni trd pa je nekej 40-50mm nizji in lega svetovna.
Vince je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Neon je napisal/-a:A res ni pol velik bol trd avto? Moj je že zdj, pa je original, ka pol če daš še nižje za 40mm.
Ja eni nekaj sami carajo pa rezejo fedre pa trsajo amortizerje pa kaj jaz vem kaj se vse. Itak da bo rezultat tak, da bo vse trdo pa sledi kaksen pretres mozganovSedaj ce pa zamenjas komplet vse skupaj z eno kvalitetno zadevo je pa pesem cisto drugacna. Moj avto sploh ni trd pa je nekej 40-50mm nizji in lega svetovna.
Ja imaš prav, vendar si se pozabil vprašat ali potem določene ljudi ne pride samo vzmetenje toliko kot cel avtomobil![]()
LP
Vince
cresh je napisal/-a:to je mam do tal ene 8cm, je kr problem, največkrat da je spojler vsak mesec mal odrgnjen, in to k te folk uzadi ful čuden gleda k se ful luknjam na cesti umikaš in k bremzaš če je neravno cestišče, potem po ovinkih pa noriš k norc :P
X-Hair je napisal/-a: A ce ima clovek sekret od avtomobila more biti potem pa se podvozje za en sekret
Vince je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a: A ce ima clovek sekret od avtomobila more biti potem pa se podvozje za en sekret
Sploh ne, ampak če ima človek sekret od avtomobila potem ma tud za en sekret finančno stanje :P
LP
Vince
X-Hair je napisal/-a:Ljudje se sploh ne zavejo da na tem pa avto stoji.Get the point.
Vince je napisal/-a:Sploh ne, ampak če ima človek sekret od avtomobila potem ma tud za en sekret finančno stanje :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov