Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če jan 01, 2009 8:59 pm

Evo, samo zate. Razmak pri obeh avtih je 4 x 108, le da ima svetlo modri Peugeot 18", temno modri P206 pa 17", iz slik pa je razvidno, da feltni nista enaki.

Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če jan 01, 2009 9:03 pm

res sta drugacni.
naredi tko k sm ti napisal bo se najbolse.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jan 01, 2009 9:13 pm

Najdi sliko pod enakim kotom, ne pa tak.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

renyy
Nov uporabnik

Napisal/-a renyy Pe mar 13, 2009 9:36 pm

Cash

Sicer je dobra dva meseca od tega ko ste to ugotavljali, ampak sedaj pa tudi jaz kupujem te felge, ker sem vidu, da na cliotu lepo pridejo, pa še cena ni pretirana. Jaz tudi takoj vidim, da sta platišči različni, in da ima desna več mesa v sredini felge, kar platišče naredi bolj grdo in manjši krak.
kako je sedaj s tema razlikama, ali sta dva modela, ali so za različne trge delana.
Tako kot cash, levo bi mel takoj, desne ne ?

Aja, pa kako je pri teh felgah glede homoligacije za cliota, na njihovi strani ko dam na konfigurator,sem gledu, pa kao da ni za cliota možno homologirat 16", samo 15", ali sem mogoče kej spregledu oz zaje..
Mam pa cliota 1.6 16V (79KW)

Prosim za kakšno pomoč, hvala vnaprej ;)

Lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Pe mar 13, 2009 9:57 pm

Ma na njihovi strani so malo neumni oz. malomarni :bonk Tud za mojga coupeja na njihovi strani ni 18 col, sm pa že dubu TUW, samo še za naročit so. Seveda obstajajo v 18 izvedbi, ker v nekaterih drugih konfiguratorjih mi jih lepo vrže ven pod 18 col, ET in katere gume lahko dam gor. Tud za tvojga Cliota so, pa ne samo v 16 col izvedbi ampak tudi v 18 ;) Predvidevam pa, da imajo tele Dezent F pod 18 col tisto ta "grdo" feltno, kot vidiš tudi gor iz slikce :?

http://images.google.si/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DG

renyy
Nov uporabnik

Napisal/-a renyy Ne mar 15, 2009 9:16 pm

Dej mi povej, kje naj preverim oz se prepričam, če lahko te DEZENT F 7x16" 4x100 homologiram za moj avto, ker kot sem že zgoraj napisal, na njihovi strani ne obstajajo takšne sploh.
Ker kupujem rabljena platišča pa ne bi potem rad mel probleme glede tuv certifikata oz če ga prodajalec nima, ali ga je možno sploh dobiti kje?

Lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne mar 15, 2009 9:20 pm

Pokliči Špana

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic To mar 17, 2009 4:39 pm

Cash je napisal/-a:Evo, samo zate. Razmak pri obeh avtih je 4 x 108, le da ima svetlo modri Peugeot 18", temno modri P206 pa 17", iz slik pa je razvidno, da feltni nista enaki.

Slika

Isti sta.

Sicer pa zdaj si dobil prave?

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To mar 17, 2009 5:46 pm

No prou, pa sta isti :lol: čeprav nista 8) No, mislil sem dati tele Slika
pa obstajajo samo v 7 širini za moj avto (se mi zdi malo preozka za P406Coupe), tako, da bom verjetno dal Dezent F (7,5 široke), saj v 18 colski varianti res nimam zelo veliko izbire.

Pa če se mi bo dalo, jih bom še pred montažo pobarval na tak look Slika Slika

Kaj pravte?

renyy
Nov uporabnik

Napisal/-a renyy So mar 21, 2009 7:37 pm

Te ta druge srebrno-črna kombinacija so noro lepe, sicer pa tudi prve so prav ok.

Js sem zdej nabavu za svoj avto (clio B) te Dezent F 16" 4x100 ET38, zdej pa če mi kdo pove, kakšne vijake potrebujem in dolžino le teh ?
Ali vijaki od original 15" ALU platišč ki jih imam na avtu ne bi bili ok?

Drugače pa, ali ni ta druga felga original tako pobarvana, sicer je na njihovi strani oz nikjer ne zasledim v takšni kombinaciji ( srebrno-črna) , torej ali kdo to barva, js bi takoj dal pobarvat tako, kot je na drugi sliki, torej kombinacija srebrno-črno. Jaz bi na svojih pobarval samo krake od strani in sredino kjer so vijaki.

Lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne mar 22, 2009 1:28 pm

Ali bi lahko poslikal feltne in prilepil sliko sem gor, da vidim, kako imajo na sredini obliko? Hvala.
Vijake lahko dobiš tam, kjer si jih kupil, so pa dobri pomoje vsi konusni vijaki, ki imajo 60 st. glavo, pa dovolj ga mora gledat na drugi strani feltne ven.
Ta druga feltna ni original pobarvana tako, to je PS. Če hočeš tako, jih moraš sam pihnit na srebrno-črno. Danes sem videl, da jih ima en uporabnik na črnemu meganu tud tako pihnjene, le da ima on tudi rob v črnem, samo kraki so srebrni.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov