Boych je napisal/-a:Alex je napisal/-a:Po daljsem casu spet lep pozdrav vsem skupaj!
Veliko je ze napisanega o belih H4 zarnicah,
mene pa zanima kere LED diode mi priporocate za osvetlitev tablic, da bi svetilo cimbolj belo.
Zdaj mam od A3M-a tiste LEDice s podnozjem W5W, svetloba naj bi bila podobna xenonu (enako kot je spodaj na sliki desno od @Boych-a).
Samo jaz hocem bolj belo svetlobo in pa bolj mocno, razprseno![]()
Ma kdo ze podobne izkusnje![]()
Hvala in LP.
Sam imam 6 kom močnih belih LED diod, katere svetijo belo ter malo xenon efekta (na tablici), vendar pa se žal to na sliki ne vidi (digitalni fotoaparat), zato zgledajo žarki tako usmerjeni, v praksi se ne opazi.![]()
LP Boych
HaBBkE je napisal/-a:Da se jih kupiti v elektro trgovinah(IC ali IR), ful ceneje, ne pa da kupujete v A3Mu k ma najdrazje.
Yacksy je napisal/-a:Ne ledic brust!!!!!! Je sam še slabš.
Sem včeri osvetlitev šaltrčkov rihtal z rdečimi ultra bright diodami pa sem probal to "foro" Rezultat je ta da ledica manj sveti. Svetloba se nič ne razprši. Je velik boljš ne pobrust.
Za ledice pa kontaktiraj Chipa. On ti jih zrihta bolj pocen.
Dobiš seveda tut bele ledice, ki dajejo svetlobo ful podobno xenon svetlobi. Nekaj med belo pa plavo svetlobo. Men se ful dopade efekt.
Sam to so ledice, ki jih boš moral sam doma scinit. Sam so pa ful močne. Svetijo res ornk.
alfa331.5 je napisal/-a:kako vi to vežete, namesto žarnice date predupor pa ledico. Vse OK in prev, ampak a nobenmu pol ne svet v avtu una lučka da ena žarnica ne dela, kaj pol s tem nardite
Alex je napisal/-a:A to maš te visokosvetilne LED diode, ki so že s podnožjem (W5W)![]()
lp, Al.
Chip je napisal/-a:HaBBkE je napisal/-a:Da se jih kupiti v elektro trgovinah(IC ali IR), ful ceneje, ne pa da kupujete v A3Mu k ma najdrazje.
Habic, mislis pri men so najceneje.Pa ne bom delal reklame iz kje sem.
Drugud te olupijo.
Sicer pa fantje,bele ledice imajo kot cca 25°,vecji kot je tezjo dobiti.
Drugace pa lahko naredis tako da jo malce bolj ukrivis,da se bolj zgoraj odbija svetloba od tablice in se potem bolj razprsi.
Chip
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov