Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Sr apr 29, 2009 6:11 pm

bom pa še jaz oddal svoj komentar. Na LPP-ju sem do sedaj homologiral le uvožene motorje in teh je že kar nekaj...še vedno je bilo tako da sem prišel zjutraj okoli desete ure, šel na okenček, kjer nikoli nisem pretirano čakal, dal papirje in plačal v 5min, šel do drugega možaka, ki je vse popisal in poslikal, potem pa če sem imel čas sem počakal do 13.30 da sem dvignil homologacijo ali pa prišel iskat naslednji dan. Tko da zaenkrat nobenih problemov :)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Sr apr 29, 2009 7:42 pm

jaz mam platišča + pnevmatike

Polo1997
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Polo1997 Sr apr 29, 2009 9:23 pm

yugo_tuning je napisal/-a:Drugače pa polo1997- če ima kak kolega iste dimenzij platišča, si zamenjajta za en teden-ti greš lepo tista homologiraš in spet daš nazaj svoje. itaq ti vpišejo samo dimenzije pnevmatik. To bo najlažje!

lp

Nevem če sploh ma kdo v SLO 165/40/16 to je problem pa felna je 6 jodna :?
Drugače bi tak to naredo :)

Bo že, če ne se bomo pač skrivalnice šli :twisted:
V dobrem in slabem, dokler naju TÜV NE LOČI!

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Sr maj 13, 2009 5:00 pm

Imam eno vprašanje.

Zdaj bom peljal prvo stvar homolomo, pa še nič nevem o tem razen to kar sem prebral.

Rad bi homologiral feltne oz. sedaj imam v prometni dovoljene 185/75/14, 195/65/15 skratka nevem točno nekaj v tem smislu. Kupil bom feltne z gumami (okoli 16, 17 col) pač lih tok široko vse da nebo "rajsalo".

Kak je potem postopek obujem avto in grem na homolomo ali so kaki testi potrebni prej al tam testirajo oz. kako in kaj? Sploh kaj testirajo al kar od oka rečejo?

Kaj pa cena?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr maj 13, 2009 5:24 pm

Technologic je napisal/-a:Imam eno vprašanje.

Zdaj bom peljal prvo stvar homolomo, pa še nič nevem o tem razen to kar sem prebral.

Rad bi homologiral feltne oz. sedaj imam v prometni dovoljene 185/75/14, 195/65/15 skratka nevem točno nekaj v tem smislu. Kupil bom feltne z gumami (okoli 16, 17 col) pač lih tok široko vse da nebo "rajsalo".

Kak je potem postopek obujem avto in grem na homolomo ali so kaki testi potrebni prej al tam testirajo oz. kako in kaj? Sploh kaj testirajo al kar od oka rečejo?

Kaj pa cena?

ce bi karkoli prebral kar je napisano na forumu bi ze vse vedel in nebi zaj spraseval tega.tko da mal uporabi iskanje...
Ni vse res kar napišem
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov