Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Montaža dodatnih števcev v sprednji stebriček

Napisal/-a pinny Sr maj 27, 2009 11:25 am

po moje bi znala tale tema bit v pravi skupini, če ni pa nej edn premakne :D

zanima me če ima kdo, oz. tisti ki imate to narjen če bi lohk kj več povedal oz pokazal za to reč, če imate kak foto material recimo kako se to veže da pol dela, treba na kake varovalke al samo priklop števca pa na kak + pa je to to al kako to zgleda, kak kabel kam pride pa to, sej verjetn se tega ne bom sam lotil, pa vseeno da vidim kk je to zakompliciran za narest, če pa kdo ima kako sliko kako je naredu tiste panelčke al kk se temu reče za števčke na sprednjem stebričku pa tud nej kaj prilima tuki, vem da se dobijo tisti nastavki za 2 ali 3 števce, sm ne paše na kr vsak avto
gre se mi pa najbl za števc ki kaže pritisk turbine turbo boost al neki tazga :D, pa za akumolator pa te reči :)
skratka tistim ki bojo kaj prilimal ali dal kako pametno informacijo bom zlo vesel, al pa kak link če že podobna tema obstaja, kdor pa misl kj preveč pametvat pa bolje da administrator briše celo temo

lp, pinny

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Sr maj 27, 2009 11:50 am

na ebayu mal poglej za tiste nosilece, sej se dobi za vsak avto posebi. Ker tisti univerzalni res ne pašejo. Al pa če greš a a3m pa poveš za ker avto pa ti naroči. Vem ko sem jaz zase iskal je bla ista cena kot če bi na ebay naroču pa še poštnino plačov. vem pa da je za golfa Iv tam okol 45€ tist nosilc, lohk pa zbiraš carbon look al pa navaden črn.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov