Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
alessio983
Nov uporabnik

homologacija platišč ter menjava H4 žarnic

Napisal/-a alessio983 Sr jul 01, 2009 6:55 pm

hay

Torej nekot nisem našel pravega odgovora na ti dve uprašanji :)

Imam Carismo , v knjigici imam samo dimenzijo 195/60/14 rad pa bi namontiral 15 col felgne. Koliko me pride homologacija in kaj moram storiti oz. kam morem iti. Zanima me pa še okoli teh H4 žarnic iz špara ,lidlna ali od kot drugot. Rad bi dal da svetijo belo ali imitirajo Halogen žarnice. Ali to lahko storim oz. če mi lahko policaji težijo.

Lp

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Sr jul 01, 2009 7:04 pm

če imaš mali kartonček za homologacijo te pride homologacija 50e.ker ti še menjajo kartonček.ko pa greš homologirat moraš imeti ustrezen TUV certifikat.homologiraš pa lahko na RTI v Mariboru, Lpp v Ljubljani, avto krka v Novem mestu,pa še se jih najde odvisno iz katerega konca si.pa nekje se moraš prej naročit nekje pa ne.
glede žarnic si pa verjetno mislu da imitirajo xenon kr halogen maš po mojem že te navadne. v bistvu jst sm sprobal en kup teh žarnic vendar je svetloba če misliš tiste z modrim steklom sicer bela ampak manj sveti.sploh slabo je v dežju.take sem imel jaz izkušnje.glede policajev pa mislim da ne bi smelo bit težav...

Uporabniški avatar
alessio983
Nov uporabnik

Napisal/-a alessio983 Če jul 02, 2009 9:14 am

hvala za odgovor !
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov