Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

tehnakar
Nov uporabnik

Kraj: Litija

ugraviranje številk na podaljške in pragove

Napisal/-a tehnakar So jun 27, 2009 6:02 pm

Živjo!

Mene pa zanima, če kdo ugravira cifre na podalške in pragove, ker jih ni, pa so pač kupleni v styling trgovini. Brez njih se pa ne da homologirat. Mogoče ve kdo kako bi rešil problem?

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So jun 27, 2009 7:27 pm

Čak mal v styling trgovini si kupil podaljška brez številk.... torej so brez TUV cetifikata...
V kolikor si jih kupil v taki trgovini jih nesi nazaj pa naj se oni j**ejo z pridobivanjem ustreznosti artikla pa še na kak inšpektorat se lahka obrneš,ker so prodajali robo,ki ni v skladu z predpisi.
V kolikor pa imaš home made podaljške pa je stvar druga tu pa pač greš v ilegalo in ti nekdo vgravira ustrezne cifre.Zj vem,da ustyle ima možnost amak samo,če je njegova roba za tvoj primer pa nevem,če bi šel ponarejat ustreznost izdelkov
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

tehnakar
Nov uporabnik

Napisal/-a tehnakar To jun 30, 2009 4:21 pm

Jah to se gre za kolega drgač. Kupu je podalške za avto že 4 leta nazaj v trgovini in ker nikol ni imev pizdarij s homologacijo jih pač ni šov homologirat, zdej bi jih pa rad homologeru d ne bo brezveze kazni dubu. Takrat je dobil sm račun, pol naknadnio mu je tud en tuv zrihtu prov uza te podalške , sam ker nimajo cifr not ga ne spustijo čez. Kakšna bi bila rešitev?

Uporabniški avatar
valle-leon
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a valle-leon To jun 30, 2009 5:21 pm

drugače pa sem jaz cel bodykit naročil preko Neodesigna, kjer zagotavljajo , papirje , tuv. Vendar te papirji pri nas ne veljajo kot tuv, se pravi si z njimi nimaš kaj pomagati.
Heh , če bi pa klical inšpekcijo za vse izdelke ki nimajo tuva , pri nas v sloveniji, pa mislim da bi vse skupaj zaprli...

tehnakar
Nov uporabnik

Napisal/-a tehnakar Pe jul 03, 2009 3:28 pm

Jah inšpekcijo klicat zdej 3 leta po nakupu, pa še pomagal ne bo nč. Usen ne bo homologiran. Je mogoče kakšna styling firma ki bi to uredila?

dox
Novinec

Napisal/-a dox Pe jul 03, 2009 3:31 pm

Uporabniški avatar
marsy
Novinec

Re: ugraviranje številk na podaljške in pragove

Napisal/-a marsy Po jul 06, 2009 10:09 pm

tehnakar je napisal/-a:Živjo!

Mene pa zanima, če kdo ugravira cifre na podalške in pragove, ker jih ni, pa so pač kupleni v styling trgovini. Brez njih se pa ne da homologirat. Mogoče ve kdo kako bi rešil problem?

skod pa si ti? ker js npr ko sem šou homologirat komplet spreden pa zaden odbijač , strešen spojler pa prage tud nisem mel nobenih številk gor pa sem lepo prišel skozi, ubistvu še pogledu ni sam videl je da imam ustrezne papirje pa je bla stvar rešena.
homologiro sem pa pri žonti v celju, vsako drugo sredo pride tip iz lpp-a
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov