Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Pe jul 10, 2009 1:33 am

Uf... sem mel že kr dolgi post za tebe napisan, pa sem raje pobrisal. Sploh nebom več debatiral tu s tabo, bom prišo na showu da tebe pa se boma pomenla o najinih avtomobilih.
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe jul 10, 2009 6:07 am

Ampak ni teme, da ne bi nek "lobij" drzal skupaj in bil pameten za popizdt pa se dolocen folk, ki misli, da samo on zna delat. Itaq, samo vi trije znate home made delat in drugi samo kopirajo....svasta....

S-line....svaka cast, da je avto prisel koncno v roke nekomu, ki ga misli izboljsat in ve, zakaj ga je kupu.

Lp
:)

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias So jul 11, 2009 11:06 am

S-line- je napisal/-a:
Senad je napisal/-a:
croma_man je napisal/-a:divac, ironija je da je prvi lastnik zašupal tega megana direkt za A4ko tako sam da karavan :lol: :lol: :lol:

zašupal? kaj to pomeni?

po cem je boljsi? vem kaj sprasujem, sem ze meu audija 6ko, foter ze meu audija 4ko ter a8-ko! pol sem ze meu tut bmw-ja 5ko. pa se neki jih je blo. pa ne da se hvalim,
sam mas res neke neumne stavke! nisem neka jokica in prenesem kritike verjemi,jih poslusam vsak dan. sam ne mi audija a4ko nekam vzvzde metat k to me pa res raz...ka. sploh pa netvojga :!:

Kaj sploh primerjaš audija a4 z meganom ko je a4 razred višje. Sploh pa kdo bo fouš taki spaki, ki je bolj ekstravagantna od boratovih kopalk.

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon So jul 11, 2009 11:19 am

Priznajte ali ne eni ste tako fouš da kr ne veste kateri argument bi uporabili za skritizirat.

Men ta avto tudi nikoli ni bil všeč, predvsem iz uporabnega in performansnega stališča, pa nisem zato pisal take bedarije.

Sploh pa tema ni o tem avtu, če dober berem naslove in 1. post :!: :idea:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov