Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

blink
Novinec

Clio II RS ročica menjalnika, stranske letvice

Napisal/-a blink Če dec 11, 2003 6:02 pm

A kdo ve če se da dobit na Renault servisu original aluminijasto kuglo ročke menjalnika in kolk to stane? Dal bi pa na Cliota 1.4. RT. Zanima me pa še, če se da odstranit stranske (plastične črne) letvice oz. ali so prilepljene al je za njimi zvrtana luknja v karoserijo?

hvala in lp
blink

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Če dec 11, 2003 6:25 pm

alu ročico boš dobu v Kranju v trgovini Technoracing za 6500SIT kar je ful poceni.Ročice so issotine in so dobre kvalitete.Ti morš uzet tako da ti lahk gre una plastika za vzvratno prestavo gor in take orginal majo tam.Edini problem bo ta da boš moru svojo ročico uničit da jo dol dobiš ker je zalepljena not pa je še ena taka bela plastika ko jo nedobiš dol pa da si Herkules :D Ročico boš moral enostavno razrezat in jo stran vržt pol pa novo gor.
une letvice na vratih pa so uvrtane v vratih,to pomeni da so letvice pritrjene v vrata s pomočjo takih plastičnih čepkov ki jih lahko dol dobiš samo na tak način da daš notranje obloge vrat dol in tiste čepke porineš navzven.Če boš letvice dal dol boš mel malo morje luknj v vratih od unih čepkov.Tako da idejo da bi mel Clia brez stranskih letvic si izbij iz glave :D ker nebo šlo.Obstaja pa varijanta da bi dal letvice dol pol pa pokitu luknje in poravnal linijo z linijo vrat-tako da bi bila vrata čist ravna ter na koncu dal na novo prebarvat.Sam kaj ko ni $$$$...Ne hecam se za $$$$ resno pa mislim da je to drago(kitanje,švajsanje,barvanje...)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

blink
Novinec

Re: Clio el futura:)

Napisal/-a blink Pe dec 12, 2003 10:27 am

a točno tako majo http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight= ??? Ker hočem original od Clia RS, zanima me samo kugla, če majo pa tut spodnji del bi blo pa tut dobr.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 Po dec 15, 2003 10:36 pm

majo majo ni blema od kugle pa do nevem kaj,Tud spodnje Kromirane dele imajo z usnjenimi manšetami.Ti poklič pa upraš.

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Po dec 15, 2003 11:05 pm

Na renault servisu se da sigurno naročit taka ročka ampak boš verjetno plačal za njo 5x več kot če kupiš v kakšni "tuning" trgovini.

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Napisal/-a darkdog24 To dec 16, 2003 8:04 pm

Na Renault servisu rečeš dober dan pa že morš dat 5000SIT :D

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To dec 16, 2003 8:10 pm

blink je napisal/-a:a točno tako majo http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight= ??? Ker hočem original od Clia RS, zanima me samo kugla, če majo pa tut spodnji del bi blo pa tut dobr.

koliko vem, ma RS celo kuliso dvignjeno (z daljso rocico vred), tako da dvomim da bo cisto tako zgledalo

da se pa slect spodnji del konzole (okrog menjalnika) in polakirat
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

blink
Novinec

Napisal/-a blink Sr dec 17, 2003 10:08 am

dobek je napisal/-a:
blink je napisal/-a:a točno tako majo http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... highlight= ??? Ker hočem original od Clia RS, zanima me samo kugla, če majo pa tut spodnji del bi blo pa tut dobr.

koliko vem, ma RS celo kuliso dvignjeno (z daljso rocico vred), tako da dvomim da bo cisto tako zgledalo

da se pa slect spodnji del konzole (okrog menjalnika) in polakirat

Sej mene zaenkrat zanima samo ALU kugla. Sem bil včeraj pri Malgaju in majo en tak softver da morš met številko šasije Clia RS, ki ma tako ročko če hočeš da model v softveru kej najde (evidenca po kodah). A ma kdo številko šasije? Clio RS z ALU kuglo... :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov