evo slika

Technologic je napisal/-a:Hvala to me je že skoz zanimalo pa redkokdo zna povedat! Nič pol morem iskat širše felge. Gor pa bom dal visokopresečno gumo, ker ma moneo itak tolk placa med blatnikom pa gumo da lahko glavo not porineš. Nižal nem za tota 2 meseca kaj še ga bom mel itak je "poseden" že par cm.
Technologic je napisal/-a:Citiraj kje koga obsojam za nevednost? Samo zavhalil sem se pa je joj.
Technologic je napisal/-a:torej.....notranja mera felge je 177,8mm .......presodi sam;)Morala bi it. Širina felne je v tem primeru ~203mm
Tile 2 izjavi si nasprotujeta malo!?
Technologic je napisal/-a:60 pomeni višina ampak ne 60mm .....to je 60% od širine (195mm)
Hvala to me je že skoz zanimalo pa redkokdo zna povedat!
trolly23 je napisal/-a:Ojla!
Imam eno vprašanje....na opel corsi b letnik 97 imam 15 col lita platisca z gumami 195/50 15.ko bom kupil nove gume, bi rad dal čim manjšo dimenzijo gume gor na te feltne.če kdo ve kolikšno najmanjšo dim gume lahko dam gor
hvala
nevermind je napisal/-a:trolly23 je napisal/-a:Ojla!
Imam eno vprašanje....na opel corsi b letnik 97 imam 15 col lita platisca z gumami 195/50 15.ko bom kupil nove gume, bi rad dal čim manjšo dimenzijo gume gor na te feltne.če kdo ve kolikšno najmanjšo dim gume lahko dam gor
hvala
Kaj pa homologacija? Imaš homologirane manjše dimenzije gum.
Aja, 195-50-15 so ti cca. 50€ po komadu (Toyo, GY,...).
Moje mnenje je, da je brezveze dajat manjšo dimenzijo.
lenivec je napisal/-a:195 je idealno na 7ˇ
na 6.5 že zlgelda balon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov