Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: Vprašanje glede športnih sedežev (Recaro, Sparco)

Napisal/-a eXtreme To feb 18, 2003 11:29 pm

nasel sem stran kjer je kar lepo s slikami prikazano kam in kako pritrdis pas;
http://www.geekspeed.net/~beetle/download/schroth/

iz slike
http://www.geekspeed.net/~beetle/downlo ... oth/32.jpg
pa se vidi da na zadnji klopi tezko kdo sedi,...
moja zamisel je sledeca,... zakaj nebi pasa pritdil na mesto med 'sediscem' in podom (tam kjer imas noge-cevlje) zadnje klopi. na tisti del kjer se zadnja klop pravokotno dviga od poda (v mednozju sopotnika zadaj)? kaj mislite (ce me kdo razume kaj mislim).

LP
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Re: Vprašanje glede športnih sedežev (Recaro, Sparco)

Napisal/-a WhiteCell Pe feb 28, 2003 10:58 am

4Sale je napisal/-a:Te športni sedeži, ki so prekucljivi so ful ful dragi. Se pa da naredit sanke, ki so prekucljive in potem načeloma ni problema za sopotnike na zadnji klopi in to niti ni tako težko.

Problem nastane, ko daš noter še športne varnostne pasove. Varnostni pasovi se načeloma pritrdijo tako, da ob straneh sedeža všraufaš v poden take zankaste vijake oz. eyebolt-e. Zadaj pa na varnostno kletko, ki je pa v tem primeru nimaš, torej moraš pritrdit v poden med sedalom in naslonjalom zadnjih sedežev.

ti a nis ti dilov unih za haubo ? da se ne odpre ? kok pridejo ?
V8 POWER

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe feb 28, 2003 8:34 pm

Nope, jaz nisem nič dilov :wink: - vem pa kok pridejo. Par košta 4.000 SIT, imam pa jaz ene rabljene za prodat sam so bolj tko tko ( barva okrušena ). Dam jih pa za 1.500 SIT če bi jih kdo kupil. Jih bom mel na meetingu v CE sabo pa jih boste videl.

eXtreme, tako kot si ti mislil pritrdit pas ni ravno najbolje, ker naj bi bil pas pritrjen pod kotom največ 45 stopinj (skratka ne sme bit preveč pokonc če veš kaj mislim), saj drugače ne opravlja svoje funkcije in ti bodo najbrž tud na tehničnem zarad tega težil. Tko je v teoriji.
Slika Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell So mar 01, 2003 8:39 am

a mi jih posles po posti ?
dej pod privat sporoci
V8 POWER

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Kraj: inda bushezezz

Napisal/-a zazi Sr sep 02, 2009 5:40 pm

Mene pa zanima, če lahko homologiraš recaro sedeže (od opel astre opc) v opel tigro.
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Sr sep 02, 2009 6:28 pm

Najbrž ne, ker tud papirjev ni po moje.

Če ne iztopajo preveč, in če pašejo vijak na vijak, potem jih daj notri. Edino, kar je, te bo kak policaj mogoče vprašal kako pa kaj. Saj frendu je nekaj malega težil zakaj ima od GTIja sedeže v navadnem golfu, ampak kazni ni dobil.
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Napisal/-a zazi Sr sep 02, 2009 7:02 pm

ne ne seveda papirjov ni :) mislm jih ne morš dubit pa tut če se na glavo postavš :) sej to me zanima, k mamo mi tko odlično papirologijo. K homologirat moraš baje vse kar ni original? Seprav če ti vozš navado astro gtc, katera nima teh sedežov a jih lahko daš pol noter od opcjke in jih morš homologirat al kaj? Kle ti itak vsak čez prste pogleda, ampak tko me zanima črno na belem... K recaro naprimer teh ne prodaja v prosti prodaji, so pa namenjena astri opc. Če maš identične nosilce za te sedeže v drugem oplu, a se da to homologirat... K eni policaji so uredu pa ti rečejo bravo vidm da si dau v stara j***a noter sedeže s stranskim airbagom, lepo da skrbiš za varnost. Drug pa, aha tole pa ni serijsko, ga gremo pelat na izrednega tehničnega?
Tigra ... by Opelklinika

Uporabniški avatar
zazi
Novinec

Napisal/-a zazi Če sep 03, 2009 2:59 pm

sem pisal na recaro in so mi povedal, da so sedeži za opc narejeni za opc ampak majo pa enake modele, kateri pa niso narejeni za proizvajalca ampak so univerzalni za vse modele. In če kupš za te univerzalne sanke za svoj avto potem jih lahko komologiraš tüv oz abe pa dobiš ob nakupu ali tukaj : http://www.recaro.com/index.php?id=1099&L=0&MP=916-1015 :D
Tigra ... by Opelklinika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost