Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 To nov 01, 2005 3:08 pm

Speedfighter je napisal/-a:
DJ E.M. je napisal/-a:ma utaknte si ta riž v rit... ;)

nevem kaj vse poberete od teh američanov besede.. fack ej...
vsak avto k ma kej več je za vas preveč..
ja pol se pa z bicikli vozte a ne.. sam itak bote spet kovoril riž riž lej kok ma velke gume :roll:

mah bedarija :x

Maš point-eni res ne vejo kaj bi sami s sabo...
Lep primer:
-če maš na avtu kakršenkoli vizualni dodatek ki ne služi boljšemo performansu, pol je RIŽOTA-in si bednik brez okusa...
-če nimaš na avtu nič, je pa STOCK in si spet bednik brez okusa...

Me prov zanima kak avto bi mogu met človk, da ne bi bil zmeri v očeh nekoga bednik brez okusa... :roll:

PS: Pa če je po eni od zgornjih definicij RIŽ predelava avta, ki nima veze pri performansu, pol tud na primer clean look prtljažnika spada zravn... ;)

Zdej pa prosim nazaj k predelanim Hyundaijem - ene par je res prov lepih! :D

:clapclap :clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 01, 2005 6:32 pm

btw fantje pr clean look-u prtljažnika avtu nekaj odvzameš ne pa da mu dodaš 100kg
k.u.r.č.e.v.e.g.a poliestra in clean look nikakor ni RIŽ riž so neonke in ledice kot je eden napisu pa poliester ki ti kvečjemu poveča zračni upor tko da gre pol avto 20km/h manj sicer pa zarad mene lahk dajate alu vinge gor pa take odbijače da jst pol rabim en meter več placa da se peljem mim vrjem tut jst sem mislu z ibizi ker je bla pač sam 1.2 da je styling najpomembnejši sam sem se zmotu kr poglej kaki drugi avtoshow drugod po svetu pa se mal zamisli je pa res da velik tut RIŽ-a sam to bo zmeraj
Lep vzor so nam recmo hrvatje ki imajo nekaj zelo lepih avtomobilov z clean look-om pa res lepo zgleda pr nas je pa večinoma sam RIŽ :D
ne zamerit tut jst ma zloooooooo rad RIŽ sam v tem pomenu da je na krožniku :P :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To nov 01, 2005 7:26 pm

jst se strinjam z unim k je reku da si utaknte ta riž v rit.. riž to, riž uno, mej avto tak da ti bo kul pa je v redu.. pa ti seat pa tut že mal muriš s tem da si prej meu RIŽ in zdej ga nimaš več in clean look gor in clean look gor.. usak tvoj post ma usaj neki od tega notr.. lepo da si si premislu, sam ni pa to treba zdj 150× poudart..

pa da ne bom tok offtopicov, ena kr lpa elantra :D

Slika
Slika
Slika
Slika

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To nov 01, 2005 10:17 pm

Lej ta Elantra je pa zloooo lepa z okusom poštimana če mene vprašaš nobene odvečne plastike za razliko od drugih ki so ble prej prpopane v temo
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Sr nov 02, 2005 12:50 am

Ja saj nič ne rečem da ni lepa, sam je pa stock!!!

Pač eni imajo radi clean look, drugi pa riž. Hvala bogu da smo si različni pri okusih, saj bi blo ful brezveze če bi imeli usi enak okus.

Za mene osebno so lepo porihtane tele elantre, za druga pa mogoče riž.
Priponke
BKP1010261.jpg
VpA5_3o8KHPVWgzP.jpg
vS6GgHhg5pvuAG4g.jpg
ircYiSC9NfLwQETU.jpg

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr nov 02, 2005 8:11 am

oprost samo a nism jaz ze dal neki taksnih elanter gor? poglej mal nazaj...
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr nov 02, 2005 8:12 am

Tak kot si reko. Še sreča da nimamo vsi istih okusov.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

HyundaiLantra
Nov uporabnik

Napisal/-a HyundaiLantra To nov 29, 2005 10:40 pm

folk men je prou zou ampak jest se strinjam z uskmu po mal. če je folku ušeč riž (tko kt men naprimer) nej dnar zapravla za riž. pismo če mam tak vesele zakva nebi tega delou.

če pa je folku ušeč d ma navadn nj ma pa navadn.

če bom jest hotu met tak kar bom tak kar naredu pa če ne bo obenmu ušeč.

usak nj ma tak auto k ga hoče pa je zmenen. brez veze da se dele tlele neki kregamo. un k hoče riž nj ma riž drug k hoče navadn nj ma navadn tret k hoče s5 ono in ono nj ma pa tist.

MEJ TAK AVTO KUKR GA HOČEŠ MET PA TUD ČE NI NOBENMU DRUGMU UŠEČ!!! VAŽNO JE TVOJE MNENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr nov 30, 2005 11:48 am

Uporabniški avatar
SoldierWolfy
Nov uporabnik

Kraj: Radeče

Napisal/-a SoldierWolfy Ne okt 11, 2009 2:34 am

mogoce gdo ve za kakšne drugacne fokuse za lantro l96 ???
pa ceno... ???

Uporabniški avatar
mitja12345
Novinec

Napisal/-a mitja12345 Po okt 12, 2009 12:02 pm

spojlarjev ni...lahko pa mojo pogledas

http://www.moj-album.com/uredi/rdecapetarda/3482565/

:D
pa brez nepotrebnih komentarjev :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov