eljuero je napisal/-a:Razmišljam, da bi na avtek dal diskretna podaljška in pragove.
Glede na to, da se privije v pleh, me zanima, kako je z kakšnim rjavenjem potem na tem mestu.
GiGi1985 je napisal/-a:če misliš dat iste prage kot na posnetku potem se nimaš kaj bat, ker so odlični pragi. če boš pa dal neke čungalunga poliesterske prage gor, potem ti bo pa slej kot prej prag zgnil. pa lahko jih tudi kaj z izolacisjkim voskom ozoliraš spodaj, da bo boljše.
LP
eljuero je napisal/-a:
No še vedno nisem uspel naročiti, ker nekaj štrajkajo...sicer pa kakšna je razlika med fiberglass in ABS plastiko. Mugen bi naj bili iz fiberglass, nekje pa sem prečital, da bi naj bila ABS plastika boljša??
S-line- je napisal/-a:ce so poliesterski pragi narejeni iz vec plasi ter po pravilnem postoplku se nimas
cesa batpreverjeno verjrmi
abbe je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:ce so poliesterski pragi narejeni iz vec plasi ter po pravilnem postoplku se nimas
ja itak an.
sj lahko da je trdo,pa kvalitetno,sam tk kvalitetko k pa recmo abs pa ne more bit.
ti je zgoraj gigi lepo napisal,poliester ni flexibilen in poci ce ga zvijes malo mocneje,plastika praviloma ne poka ampak je kr precej flexibilna,ce pa ze poci jo je pa velik lazje dat nazaj skp k pa poliester.
S-line- je napisal/-a:abbe je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:ce so poliesterski pragi narejeni iz vec plasi ter po pravilnem postoplku se nimas
ja itak an.
sj lahko da je trdo,pa kvalitetno,sam tk kvalitetko k pa recmo abs pa ne more bit.
ti je zgoraj gigi lepo napisal,poliester ni flexibilen in poci ce ga zvijes malo mocneje,plastika praviloma ne poka ampak je kr precej flexibilna,ce pa ze poci jo je pa velik lazje dat nazaj skp k pa poliester.
ti dam po eni strani prauvendar ni mi jasno zakaj jo je lazje dat skupi kot
pa poliester? kaj je problem kriticni del (zlomljen ali poknjen) prebrusit,nanovo
dat gor poliester spravit v linijo ter pokitat prvo z poliesterskim potem z navadnim
avtokitom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov