touran je napisal/-a:sam sem imel to na golfu pa je spredaj bočnica ven gledala, hudega ni nič razen to, da imaš avto bistveno bolj umazan
razlika je tudi v širini platišča pol cole ne samo v ET ju
sašo5 je napisal/-a:touran je napisal/-a:sam sem imel to na golfu pa je spredaj bočnica ven gledala, hudega ni nič razen to, da imaš avto bistveno bolj umazan
pri "petici" je ta problem ja....najboljše je in če bi sam kupoval, bi kupil zadaj ET 35 spredaj pa ET 42....(tudi to je možno in vizuelno najlepše)
...in ET 33 na golfu V spredaj, bo "pol" gume ven gledalo.....
Ja sam ko bo spredaj guma do roba, bo zadaj še dovolj not pomaknjena, da ne bo tega problema (če so enake feltne)..~toMmy~ je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:touran je napisal/-a:sam sem imel to na golfu pa je spredaj bočnica ven gledala, hudega ni nič razen to, da imaš avto bistveno bolj umazan
pri "petici" je ta problem ja....najboljše je in če bi sam kupoval, bi kupil zadaj ET 35 spredaj pa ET 42....(tudi to je možno in vizuelno najlepše)
Pa lih zadaj je večji problem kot spredaj, guma ti podrsa po blatniku na notranji strani, če so recimo 4je v avtu in je kak jama...
W|zz je napisal/-a:Ja sam ko bo spredaj guma do roba, bo zadaj še dovolj not pomaknjena, da ne bo tega problema (če so enake feltne)..~toMmy~ je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:touran je napisal/-a:sam sem imel to na golfu pa je spredaj bočnica ven gledala, hudega ni nič razen to, da imaš avto bistveno bolj umazan
Pa lih zadaj je večji problem kot spredaj, guma ti podrsa po blatniku na notranji strani, če so recimo 4je v avtu in je kak jama...
~toMmy~ je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Ja sam ko bo spredaj guma do roba, bo zadaj še dovolj not pomaknjena, da ne bo tega problema (če so enake feltne)..~toMmy~ je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:touran je napisal/-a:sam sem imel to na golfu pa je spredaj bočnica ven gledala, hudega ni nič razen to, da imaš avto bistveno bolj umazan
Sem mel gor obe ET35(pred reklamacijo) in je bil zadaj problem ker se zadnji konc dost bolj posede ob večji teži in je na notranji strani blatnika postrgala guma. Spredaj sicer gleda bolj ven ampak se dost manj poseda(če ni avto nič nižan ipd.). V vsakem primeru ni pametno to delat z orginal blatniki...
Vglavnem 15 col jeklenke verjetno nebi sploh smel bit problem?
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov