lizard je napisal/-a:Pisat še kar ne znaš (napiše se KDO in ne GDO, pa še 100 drugih stvari, kriza skratka).
Za repliko ni TUV-a, kot tudi ni TUV-a če kupiš orginal VW platišča, ker je to pač orginal in le tega ni treba oz. ga itak ne homologiraš.
Če seveda nimaš vpisane dimenzije 18 colskih gum, pa vzami z neta TUV za ena druga 18 colska platišča za tvojega Golfa, ki ima zraven seveda napisane priporočene dimenije pnevmatik. Recimo na borbet.de imajo vse TUV-e od svojih platišč gor, samo v konfiguratorju najdeš svoj avto. Potem pa samo sprintaš ven pa greš homologirat dimenzijo.
lizard je napisal/-a:Tudi jaz sem še malo popravil svoj post. Aja pa če še nimaš kartočnka potem malo počakaj. Ne vem namreč če imajo Golfi V že tovarniško vpisano dimenzijo 225/40-R18, ali pa imajo to vpisano samo GTI in R32 verzije. Če imajo, potem itak nič ne homologiraš, sam se pač toliko na Golfe ne spoznam.
lizard je napisal/-a:Če seveda nimaš vpisane dimenzije 18 colskih gum, pa vzami z neta TUV za ena druga 18 colska platišča za tvojega Golfa, ki ima zraven seveda napisane priporočene dimenije pnevmatik. Recimo na borbet.de imajo vse TUV-e od svojih platišč gor, samo v konfiguratorju najdeš svoj avto in potem izebreš še platišča ki imajo enake mere kot orginal, važna je predvsem širina. Potem pa samo sprintaš ven pa greš homologirat dimenzijo.
nevermind je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Če seveda nimaš vpisane dimenzije 18 colskih gum, pa vzami z neta TUV za ena druga 18 colska platišča za tvojega Golfa, ki ima zraven seveda napisane priporočene dimenije pnevmatik. Recimo na borbet.de imajo vse TUV-e od svojih platišč gor, samo v konfiguratorju najdeš svoj avto in potem izebreš še platišča ki imajo enake mere kot orginal, važna je predvsem širina. Potem pa samo sprintaš ven pa greš homologirat dimenzijo.
Točno to. Tako ima narejeno veliko voznikov.
Me pa čudi, ker nima serijsko vpisane 18-ke. Ker Golf V GTI ima 18.
lizard je napisal/-a:Tu izberi svoj avto - http://borbet002.mx-live.com/default.aspx potem pa tam desno spodaj Getauchten klikni ko izbereš platišča.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov