Zanima me, kje bi dobil izpušni nastavek širine cca 160 -180mm, širina pa ni toliko važna...tam nekje 60 - 70 mm. Do sedaj sem našel nastavke samo do širine 140mm.
Tako širok nastavek rabim zato, ker sem imel do sedaj nastavek z 2 odprtinama na koncu, pa sem enega izgubil, ker mi je že toliko prerjavel in sedaj je zadaj zelo širok izrez na obijaču...sem se pa odločil, da bom sedaj dal samo enega širokega, namesto 2 malih.... Kje bi se pa dalo tole naročit oz. do koliko širine so standardni?
140mm so standardi, vse ostalo se extra dela.. zdej predvidevam da boš mel zadnji del iz inoxa? (vsak, ki zna obdelovat inox, ti lahko to naredi) in po mojem mnenju boš dal več denarja za material in 10minut rezanja+švasanja kot če bi kupil nov nastavek
drgač nastavkov je v slovenskih "tuner" šopih malo morje
zazi, ja sej to me skrbi...da bom dal za po-meri narejen nastavek celo premoženje...morda bom pa nabavil standardnega 140mm, pa bo...samo se bojim, da bo potem preveč lufta pri straneh, ker zdej je široka odprtina 185-190mm
Cash: Nevem iz kje si, ampak tudi Caserman ti naredi izpušni sistem po želji, oziroma iz določenega kataloga.
Nemora biti pa slab, saj mu drugače Istenič nebi dal izpušnega sistema delati.