Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

kvaliteta oziroma mnenje o barvi

Napisal/-a S-line- To mar 30, 2010 2:19 pm

imam eno vprasanje? In sicer se kupujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNA mislim se napise tako.
zanima me nasploh kvaliteta barve in ostale podrobnosti ce gdo ve??
Zadnjič spremenil S-line-, dne So apr 10, 2010 1:53 pm, skupaj popravljeno 3 krat.
My Life Your Entertainment

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To mar 30, 2010 2:48 pm

Misliš Dynacoat ? Barva je dobra, ni vrhunska stvar, je pa za to ceno dobra. V rangu Debeer-ja, mogoče malo slabša od Lesonala. To so ti tudi opcije, ki jih lahko pogledaš, odvisno s čim drugače barva tvoj ličar, ker vsaka barva je mal drugačna...
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- To mar 30, 2010 7:16 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Misliš Dynacoat ? Barva je dobra, ni vrhunska stvar, je pa za to ceno dobra. V rangu Debeer-ja, mogoče malo slabša od Lesonala. To so ti tudi opcije, ki jih lahko pogledaš, odvisno s čim drugače barva tvoj ličar, ker vsaka barva je mal drugačna...

to barvo sem mislu ja :D zanima se se kolk barve gre priblozno na avto? akrilne mislim.
2.5?

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To mar 30, 2010 7:32 pm

odvisno od podlage, kako barva prekriva, in kako velik je avto. Ponavadi od 2 do 3 kg.
Lp by Mare

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To mar 30, 2010 8:23 pm

z obema odbijačema in ogledali in letvicami boš porabil 3kg, drugače bi pa zadovostovali 2,5 kg, in kot je že moj predhodnik rekel, odvisno tudi od podlage.
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: kvaliteta ozroma mnenje o bravi

Napisal/-a clio (proton_freak) To mar 30, 2010 10:00 pm

S-line- je napisal/-a:imam eno vprasanje? In sicer se kuoujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNO mislim se napise tako.

Kupi raje STANDOX,GLASURIT ali pa SIKENS res da so dražji kot DYNA ampak ti priporočam iz lastnih izkušenj.
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To mar 30, 2010 10:08 pm

S-line- je napisal/-a:imam eno vprasanje? In sicer se kuoujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNO mislim se napise tako.

Daj se vsaj malo potrudi pa slovensko napisi tekst. Poglej kaj si nakracal v naslov te teme. Pa napise se kdo, ne gdo.

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Napisal/-a S-line- Sr mar 31, 2010 3:21 pm

Courage™ je napisal/-a:

Daj se vsaj malo potrudi pa slovensko napisi tekst. Poglej kaj si nakracal v naslov te teme. Pa napise se kdo, ne gdo.

Courage: se ti opravicujem upam da nisi jezen (ne da se mi zdejle lepit tvojih postov in te tvoje narecne slovenscine!)

clio (proton_freak): biu danes pri licarju ima podobno mnenje k ti. skratka v petek grem po barvo in sicer 3k akrilne seveda, raje jo vzamem malo vec pa ceprav nebo celi avto iste barve, kajti v notranjosti se pridejo detajli s to barvo!
aja pa barva pride neki takega kot sva se pogovarjala na Ptuju,no malo jo bomo se mixsali
:D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr mar 31, 2010 7:38 pm

S-line- je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Courage: se ti opravicujem upam da nisi jezen (ne da se mi zdejle lepit tvojih postov in te tvoje narecne slovenscine!)

Noben ti ni nic reko o kakem narecju, daj si preberi se enkrat naslov te teme, pa poglej kaj pacas...

Uporabniški avatar
robek
Novinec

Napisal/-a robek Sr mar 31, 2010 7:41 pm

:D :D :D tudi jaz sem se spraševal kaj to je ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov