GiGi1985 je napisal/-a:Misliš Dynacoat ? Barva je dobra, ni vrhunska stvar, je pa za to ceno dobra. V rangu Debeer-ja, mogoče malo slabša od Lesonala. To so ti tudi opcije, ki jih lahko pogledaš, odvisno s čim drugače barva tvoj ličar, ker vsaka barva je mal drugačna...
S-line- je napisal/-a:imam eno vprasanje? In sicer se kuoujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNO mislim se napise tako.
zanima me nasploh kvaliteta barve in ostale podrobnosti ce gdo ve??
S-line- je napisal/-a:imam eno vprasanje? In sicer se kuoujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNO mislim se napise tako.
Courage™ je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:imam eno vprasanje? In sicer se kuoujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNO mislim se napise tako.
Daj se vsaj malo potrudi pa slovensko napisi tekst. Poglej kaj si nakracal v naslov te teme. Pa napise se kdo, ne gdo.
S-line- je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:imam eno vprasanje? In sicer se kuoujem barvo za megana in me zanima ce ima gdo izkusnje z barvo DYNO mislim se napise tako.
Daj se vsaj malo potrudi pa slovensko napisi tekst. Poglej kaj si nakracal v naslov te teme. Pa napise se kdo, ne gdo.
Courage: se ti opravicujem upam da nisi jezen (ne da se mi zdejle lepit tvojih postov in te tvoje narecne slovenscine!)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov