Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl So maj 15, 2010 1:28 pm

jap. enako je blo tut meni rečeno, ker bom kupil komplet pr njih mi bojo zastonj montiral pa homolo mi bojo nardil za 40eur...

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So maj 15, 2010 2:10 pm

malo off... sem spraseval gor za nastavek izpuha (ki bi ga lahko homologiral), pa imajo samo okrogle. jaz bi rabil ovalnega. a ve kdo kje bi se lahko se to dobilo z homologacijo?

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI To maj 18, 2010 2:07 pm

Indentifikacija in ocena tehničnega stanja vozil ter posamične odobriteve predelanih vozil je od sedaj možna tudi v Sitar Pneumatic centru Kamnik.

1. Manjša predelava ali prekategorizacija, ki zahteva pregled in vpis popravka ali vnos spremembe v tehnično poročilo in potrdilo o skladnosti.
* Cena skupaj z upravnimi listinami ( sprejem vloge, listina - potrdilo o skladnosti in izdaja potrdila o skladnosti ) je 53,80 Eur.

2. Platišča in pnevmatike, izpušni sistemi, spojlerji, svetlobna telesa, zračni filter, vzratna ogledala, pregled vgradnje vlečne naprave, pregled vgradne folij na stekla vozil, pregled predelave vozila za avtošole .....
* Cena skupaj z upravnimi listinami ( sprejem vloge, listina - potrdilo o skladnosti in izdaja potrdila o skladnosti ) je 40,80 Eur .

Vpis in pregled Posamične odobriteve predelanih vozil se pri njih opravi neglede, kje je bila predelava opravljena, kupljena itd ... ;)

Lp, A

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox So maj 22, 2010 7:28 am

Anjci a to potem izdate potrdilo tako kot npr na LPP-ju ali potem vi pošljete to na LPP da izdajo potrdilo?
Koliko časa čakaš na klic oz. vabilo na pregled, verjetno manj kot na Lpp-ju?
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI So maj 22, 2010 10:31 am

eentox je napisal/-a:Anjci a to potem izdate potrdilo tako kot npr na LPP-ju ali potem vi pošljete to na LPP da izdajo potrdilo?
Koliko časa čakaš na klic oz. vabilo na pregled, verjetno manj kot na Lpp-ju?

Vpis in pregled Posamične odobriteve predelanih vozil se opravlja vsake 14 dni oz. vsak drugi četrtek na podlagi predhodne najave.
Potrdilo z vpisanimi spremembami pa prejmeš priporočeno po pošti najkasneje v roku 14 dni.

Lp, A

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace So maj 22, 2010 10:44 am

da se malo vrinem in ne odpiram posebej teme:

Kako je pa v primeru, da že imaš vpisan npr. izpušni lonec neke znamke v kartonček, pa bi rad za tem montiral nekega druge znamke? Ali se pri vpisu drugega prvi zbriše? Hočem vprašati, ali imaš lahko hkrati oba vpisana v kartonček in jih npr. lahko menjaš, če se ti zazdi?

lp
**classic power-original power!**
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov