Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To jun 01, 2010 8:00 pm

Ful se vidi ta svetloba prvih 10 minut potem pa ni več opazno, pa še to samo če presvetiš dobro felge, če pa čakaš da se zmrači se pa ne vidi nič skoraj. Tak da angele v modrem me ne skrbi, niti ni tema temu namenjena.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To jun 01, 2010 8:22 pm

pol bos pa razlagal tle gor kako so te vjeli. to po mojem mnenju gledajo isto kot neonke pod avtom in ne vem kolko je pametno to delat. sicer pa probaj...bos porocal kaj in kako. ;)

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc To jun 01, 2010 8:26 pm

Sem zgoraj napisal kak dela razn če presvetiš ponoči bo opazno drugač ne.

Totim mariborskim škodam na visokopresečnih gumah rečem samo: piss off 8) joke nebo kdo res mislo.

Če ma kdo kako informacijo kje bi v Sloveniji dobo prosim da jo deli z mano za 1x še nič pametnega.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jun 01, 2010 9:46 pm

dejcc je napisal/-a:Sem zgoraj napisal kak dela razn če presvetiš ponoči bo opazno drugač ne.

Totim mariborskim škodam na visokopresečnih gumah rečem samo: piss off 8) joke nebo kdo res mislo.

Če ma kdo kako informacijo kje bi v Sloveniji dobo prosim da jo deli z mano za 1x še nič pametnega.

Miha Brencl, pogooglaj malo al pa mu pisi tukaj na forum. Mislim da ma nick Audi_Freak.

dragon22
Novinec

Napisal/-a dragon22 To jun 01, 2010 10:19 pm

dejcc je napisal/-a:Če ma kdo kako informacijo kje bi v Sloveniji dobo prosim da jo deli z mano za 1x še nič pametnega.

Jest sem naročil sprej Killercans Retro Glow Neon Green od Alse iz Nizozemske od Xtreme colors.
Zadeva je v spreju kot obične barve. Zaenkrat sem samo sprobal na rdečo, črno in belo barvo. Najbolj se sveti na beli podlagi, vidi se pa tudi na črni.

http://www.xtremecolors.nl/catalog/inde ... ath/155_43

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Če jun 03, 2010 12:24 pm

te barve so različne. od 10 minut, do 12 ur ti sveti. jaz sem kupil s 6 urnim efektom in zaenkrat sem zadovoljen. bomo vidli ako bo ko bo na avtu.

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Ne jun 06, 2010 4:41 pm

lukavr6 je napisal/-a:te barve so različne. od 10 minut, do 12 ur ti sveti. jaz sem kupil s 6 urnim efektom in zaenkrat sem zadovoljen. bomo vidli ako bo ko bo na avtu.

kje si ti kupil kje v sloveniji?
Relax take it easY
Slika

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Če jun 10, 2010 12:20 pm

mengeš. nimam pa pojma kaj je to zaena štacuna. če najdem ti napišem, sicer pa pobrskaj po netu.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jun 10, 2010 12:53 pm

Drugače je zastopnik za Alsa barve (kateri imajo v programu killer cans) v Sloveniji Blik iz LJ.
Slika

Uporabniški avatar
S-line-
Stalni uporabnik

Kraj: sl.konjice

Napisal/-a S-line- So jun 12, 2010 2:56 pm

Nixxon je napisal/-a:Drugače je zastopnik za Alsa barve (kateri imajo v programu killer cans) v Sloveniji Blik iz LJ.

dvomim da blik drzi also? biu pred enim letom tam in sicer kupovau malo vecjo zalogo, ter opraviu tudi malo daljsi klepet s sefom in mi je also kar precej presinfau.
no vprasat pa vseno ni greh ;)
My Life Your Entertainment

DonMarco
Nov uporabnik

Napisal/-a DonMarco Če jun 17, 2010 2:38 pm

Odkar sem izvedel za BLIK kupujem vse barve pri njih. Še nikjer nisem videl, da bi kdo znal toliko svetovati o barvah in primernosti za različne površine.

Pojdi kar osebno do njihove trgovine na Fužinah v Ljubljani. Ful so prijazni in meni so naredili že veliko barv po naročilu ter v spreju.

Fino mi je bilo, ko me je vprašal recimo kdaj bom barval in mi tudi recimo pove koliko časa je barva uporabna. Jaz sem za plastike uporabljal nitro barvo v spreju, ki sem jo pa moral porabiti v treh dneh.

www.blik.si
LJ - Zaloška 165, 01/546 51 05

LP
Sašo
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost