Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Fiat Stilo - proizvajalec original platišč

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jul 07, 2010 8:28 pm

Lep pozdrav!

Mi lahko nekdo prosim napiše kdo je proizvajalec original platišč za fiat stilota v velikosti 17 col, pa kaj bi naj odzadi pisalo....

Slika

Sprašujem pa zato, da mi nebo kdo kake kopije prodal, v primeru nakupa teh platišč.

Hvala. Patrik
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

FuriousG
Novinec

Napisal/-a FuriousG Sr jul 07, 2010 9:54 pm

So Speedline. Pa pomoje boš kar težko dobil originalne. Tele feltne sem ti hotel že predlagat v tvoji temi. Če jih daš gor, si zmagal! Za moje pojme ene izmed najlepših felten. Sem jih mel na Stilotu, če bi se dalo, jih dam takoj tud na Passata. :P
lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr jul 07, 2010 11:51 pm

Sicer ne bom odgovoril na vprašanje, se pa definitvno da najt za normalen denar tudi neorginalne feltne, ki pravtako ali še bolj pašejo na avto kot te originalne. Meni je za passata uspelo!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Če jul 08, 2010 9:52 am

Kvaliteta in teža aftermarket feln se s temi ne more primerjat ..
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če jul 08, 2010 10:03 am

ok hvala vsem za odgovore. moram počakat do sobote, če bo kaj s teh platišč. če ne, pa bom še čakal. druge so mi marsikatere všeč, samo ne mislim še kupovat ekstra vijakov s pomično glavo, ker največ je platišč 4x 100 , jaz pa imam 4x 98 in je izbor ful bogi.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 08, 2010 2:40 pm

Najdi nekaj na ebayu pa se vgsedemo, narocimo, placamo pa je to to.

Uporabniški avatar
scisco1
Novinec

Kraj: Ljubljana&Dolina ljubavi

Napisal/-a scisco1 Če jul 08, 2010 5:43 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ok hvala vsem za odgovore. moram počakat do sobote, če bo kaj s teh platišč. če ne, pa bom še čakal. druge so mi marsikatere všeč, samo ne mislim še kupovat ekstra vijakov s pomično glavo, ker največ je platišč 4x 100 , jaz pa imam 4x 98 in je izbor ful bogi.

Bi šlo tudi 4*100 gor z ekscentričnimi vijaki...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če jul 08, 2010 5:58 pm

vem. sem probal tomasonke tn1 18" 4x100 gor. pa je šlo z navadnimi vijaki tudi, ampak bolj težko. za probo je blo ok.

http://www4.slikomat.com/10/0708/fdt-120620.jpg

Courage, če nebom nič tukaj našo se slišimo, pa bi te proso za pomoč, ker sam še nisem naročeval z ebay. ampak me je strah,da bi kupil zvite. Takrat ko sem kupoval oplove felne z nemčije, sem mel prekleto srečo, da so ble tudi ravne, kolega se je v slo že 2x nasral, pa kupo zvite in zato me je še bolj strah tega.

Jih gledam tudi na ebay italija.

tukaj pa če kupim felne, grem na moje stroške k vulkanizerju z lastnikom in jih da na centrirko, pa da vidim če je felna ravna. ker brez poškodb itak nebo nobena, ampak zvitih pa ne želim.

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če jul 08, 2010 6:32 pm

lepo pride z 18 colami..upam da najdeš kaj boljšega kot pa te..

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jul 08, 2010 11:27 pm

lenivec je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:Courage, če nebom nič tukaj našo se slišimo, pa bi te proso za pomoč, ker sam še nisem naročeval z ebay. ampak me je strah,da bi kupil zvite. Takrat ko sem kupoval oplove felne z nemčije, sem mel prekleto srečo, da so ble tudi ravne, kolega se je v slo že 2x nasral, pa kupo zvite in zato me je še bolj strah tega.
.

če v oglasu piše da je vse ok in dobiš zvite dobiš dnar nazaj. ker pač stvar ni kot opisana v oglas. ni ebay bolha

Tocno tak. Ebay je nekaterim redni prihodek, sluzba, ce zelis, tako da so skoraj vsi korektni, prav tako poslikajo vse praske. Ebay ni bolha, uvedli so tudi sankciije, tako da je tvoj strah odvec. Preko ebaya sem kupil ze 3 komplete feln, lahko pa se pozanimas pri croma_man, on je iz ebaya privlekel ze vsaj 50 kompletov :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost