kujneka je napisal/-a:mato_L je napisal/-a:pomembno je tud velikost J, če bo 7J ti ne bo ribalo, če bo manj ti bo ribalo, jst mam manj pa mi brez distančnikov riba zadi skozi ovinke
sj sm na začetku napiso da je 7j x 17 et je pa 37
SAVINJCAN je napisal/-a:kujneka je napisal/-a:mato_L je napisal/-a:pomembno je tud velikost J, če bo 7J ti ne bo ribalo, če bo manj ti bo ribalo, jst mam manj pa mi brez distančnikov riba zadi skozi ovinke
manj? če imaš več ti ribače pa imaš manj kot 7J pa ni problem to, da ti riba, ampak ET
optimalno je to kar je napisano, 7JX17, ET 37, pa še to čist čist čist mal mi poriba res zelo zelo občasno če je avto čist čist čist polnv glavnem ni panie
kujneka je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:kujneka je napisal/-a:mato_L je napisal/-a:pomembno je tud velikost J, če bo 7J ti ne bo ribalo, če bo manj ti bo ribalo, jst mam manj pa mi brez distančnikov riba zadi skozi ovinke
manj? če imaš več ti ribače pa imaš manj kot 7J pa ni problem to, da ti riba, ampak ET
optimalno je to kar je napisano, 7JX17, ET 37, pa še to čist čist čist mal mi poriba res zelo zelo občasno če je avto čist čist čist polnv glavnem ni panie
sj pride pa še spuščen tko da potem pa pomoje nebo ribal zihr ne
Pipita je napisal/-a:Hm....s 17kami bo sigurno zgledalo fantastično, samo ne glede da nisi "dirkač" se mi zdi, da se zna zgoditi, da bi bil razočaran nad "pospeški". Sam imam na Cliotu 195/50/15 pa se mi zdi, da je to polna kapa,...ampak lepo pa boš mel....ni kaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov