Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 28, 2010 5:31 am

airmike je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Drugače pa mislim,da ob neki normalni vožni nebi smele bit problematične.ni pa to guma za na raceland in grobnik a za normalno vožno je pa po moje dobra,ker ob normalni vožnji ne siliš gumo v extreme.

Kliše: Pelješ se v naselju in en tip pere avto pred bajto. Voda se steka na cesto hkrati pa njegova hčerka brezglavo skoči pred tvoj avto......

Ja dobro ampak mislim,da pri 50km/h so razlike med zavornnimi potmi med znamkami majhne in tut poceni guma se bo solidno obnesla v taki situaciji.JSt sem imale v mislih extremne razmere,ki jih guma doživlja recimo na Grobniku tu so pa razlike med znamkami in cenovnimi razredi enormne.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So avg 28, 2010 9:28 am

_B3yBo_ je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Povozen zebelj.

to se pa itaq lahko zgodi ne glede kira firma je

Maš prav.

Sem imel na avtu Nankang gume, kaj naj recem, nikoli problema, recimo Falken gume sem zlizal v manj kot 1 letu, pa sem se peljal samo na par showov, se danes mi ni9 jasno zakaj, medtem ko Nankang gume so zdrzale veliko, veliko vec. Avto je bil vozen tudi po dezju, nikoli da bi kaj drselo, skratka nimam pripomb, govorim pa seveda o normalni voznji, ne o brezglavem divjanju skozi ovinke, tega se nisem sprobal.

Imam pa sedaj na Pimpu Michelinke, pa mi je isti smorn. Sej pravim, ce avta ne gonis v obrate pol je guma isti smorn.

airmike je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Drugače pa mislim,da ob neki normalni vožni nebi smele bit problematične.ni pa to guma za na raceland in grobnik a za normalno vožno je pa po moje dobra,ker ob normalni vožnji ne siliš gumo v extreme.

Kliše: Pelješ se v naselju in en tip pere avto pred bajto. Voda se steka na cesto hkrati pa njegova hčerka brezglavo skoči pred tvoj avto......

Imam samo eno vprašanje. Kurcas gume iz lastnih izkusenj al ti samo Japonsko ime gre na zivce ?
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Ricky
Nov uporabnik

Kraj: Tolmin

Napisal/-a Ricky So avg 28, 2010 12:35 pm

že od nekdaj ne razumem folka,ki tlači na avto 18,19,20 col platišča. ok,če sedejo na avto je ql in imajo potem tut za ene poštene gume. ni mi pa jasno zakaj na to astro dajat 20 col in potem nankang gume? WTF? 1. sploh prevelika platišča,2. te gume samo vidijo dež,pa že letiš s ceste,kaj da bi šele malo hitreje peljal. uglavnem NO GO z moje strani. furaj 15 col pa 195/50/15 gume,če nimaš za ene uredu 20". ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So avg 28, 2010 12:39 pm

Ricky je napisal/-a:že od nekdaj ne razumem folka,ki tlači na avto 18,19,20 col platišča. ok,če sedejo na avto je ql in imajo potem tut za ene poštene gume. ni mi pa jasno zakaj na to astro dajat 20 col in potem nankang gume? WTF? 1. sploh prevelika platišča,2. te gume samo vidijo dež,pa že letiš s ceste,kaj da bi šele malo hitreje peljal. uglavnem NO GO z moje strani. furaj 15 col pa 195/50/15 gume,če nimaš za ene uredu 20". ;)

Če spraviš na moj avto 15 col felge dobiš za pir :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing So avg 28, 2010 12:39 pm

Nankang guma na avtu je enako kot rokavica na vašem kur...

Si kdo upa??? NOT

@speadfreek: al pa na mojega 16col :lol:

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So avg 28, 2010 1:43 pm

A še nihče ni pogruntal, da je ta tema mal za lase prvlečena. :lol: :lol: :lol:

Pa uporabnik @speedfreak nikoli na avto ne bo nataknil takih gum. Malo poglejte v temo letne pneumatike in lahko vidite, da ima človek res gume samo priznanih proizvajalcev.

lp

P.s. če bi se kdo peljal z njim bi vedel o čem govorim. ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne avg 29, 2010 12:53 am

Ricky je napisal/-a:že od nekdaj ne razumem folka,ki tlači na avto 18,19,20 col platišča. ok,če sedejo na avto je ql in imajo potem tut za ene poštene gume. ni mi pa jasno zakaj na to astro dajat 20 col in potem nankang gume? WTF? 1. sploh prevelika platišča,2. te gume samo vidijo dež,pa že letiš s ceste,kaj da bi šele malo hitreje peljal. uglavnem NO GO z moje strani. furaj 15 col pa 195/50/15 gume,če nimaš za ene uredu 20". ;)

hahahah ja seveda :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne avg 29, 2010 7:54 am

včeraj tak deževalo pa začuda noben ni zletel na cesti :lol: pa sem naredil 350km

airmike je napisal/-a:

:shock: fantazija nima meja. Če ti skoči 1m pred avtom te še bog ne reši. Dajte malo razumno pisat..
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov