Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

zerozero

problem z distančniki

Napisal/-a zerozero So okt 23, 2010 11:11 am

Torej gre se za distančnike..spredaj sem dau 15 mm in pašejo u nulo s centrirnim robom..za uzadi pa sm kupu kr maso ter ker glih delam na takem področju sm jih dau zdrejat potem ampak za uzadi sm se odločo 12 mm ker gre bl na tesn..zdej problem je d sma use čist isto podrejala na koncu še drugo stran na kateri je centrirni rob in potem je rob dobesedno odletu ker je pršu z druge strani že čisto skupi..uglavnem nebom preveč razlagu ker je mal kompliciran=)..uglavnem zgleda d more bit potem čist drgač nared če je distančnik tanši..zdej drugi distančnik mi je pa mal manj notranji Fi podreju d ni tist cent. rob odletu zdej pa na pesto negre an..torej 5 centlov oz 0,5 mm je premajhna lukna..ALI pesto lahko brusim..dajte mi kakšn predlog??????..

HVaLA..

Uporabniški avatar
AI
Nov uporabnik

Napisal/-a AI So okt 23, 2010 11:53 am

Če prav razumem, imaš isti prolem kot sem ga imel sam:
Slika

Rešitev:
Slika

Centrirni robi so precenjeni;). Je res malo težje montirat felgo, ampak drugače ni problemov.
Slika

zerozero

Napisal/-a zerozero So okt 23, 2010 3:31 pm

ja evooo isti problem:D..a pol je ql če kr tist rob k mi je ostau kr dam v felgo , na pesto pa distančnik in pol kr zmontiram? aja pa ti maš tkole zdej..pa ti nč ne trese?? je ql zdej??

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So okt 23, 2010 7:25 pm

ce ze ne morete nares centrirnega robu potem vsaj distancnik zakljucite v konus da bo fajn na feltno sedu.drug nacin je pa da tisti ki mate na feltni centrirne obrocke jh vn vzamete pa nardite tak distancnik da bo fino pasal v feltno namesto centrirnega obrocka,pa bo super
amaterji.
po se bote pa oglasal da trese pa nevem kaj se vse.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 So okt 23, 2010 7:33 pm

Ja se strinjam, vsaka feltna ma malo posnet rob znotraj. Če se naredi točno tak konus (pa četudi je samo 1mm roba) bo veliko bolje.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov