Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Kraj: Kamnik

VW Polo

Napisal/-a BMW_POWER Ne jan 11, 2004 11:58 am

Evo končo sem tud jaz zamenjal avto in se zmebil yugota :P , in zdje sm si omislil VW Polo,do BMWja pa še mal manjka,....zdej bi rabu zadnji strešni spojler z lučko (polo l.95) kdo kj ve?Pa zadnje temne luci,....

Vse inf. dobrodosle,...

LP
Slika

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Ne jan 11, 2004 12:47 pm

Čestitam ob novi pridobitvi in čimveč srečno prevoženik km!!

Za zadnje luči mal poglej v Salomonov oglasnik. Men se zdi, da majo poloti od L'97 naprej serijsko temne luči.

Al pa, če si jih sam špricneš, sam ne pretiravat da ne bojo čist črne, ker pol se slabo vidijo luči.

Lahko pa tud samo rikverc luč na rahlo rdeče pobarvaš, da ne bo tolk bela!

Kakega polota pa maš (oprema, motor, km...)??

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne jan 11, 2004 12:49 pm

poglej si ta link upam da mislim praveg apolota ker z letniki sem skregan!

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=8995
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne jan 11, 2004 1:12 pm

RedBaron je napisal/-a:Al pa, če si jih sam špricneš, sam ne pretiravat da ne bojo čist črne, ker pol se slabo vidijo luči.Lahko pa tud samo rikverc luč na rahlo rdeče pobarvaš, da ne bo tolk bela!

S cim naj pobarvam, kar z navadno crno barvo, ker me ravno to skrbi da ne bo pretemno.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Napisal/-a BMW_POWER Ne jan 11, 2004 1:14 pm

RedBaron je napisal/-a:Čestitam ob novi pridobitvi in čimveč srečno prevoženik km!!

Za zadnje luči mal poglej v Salomonov oglasnik. Men se zdi, da majo poloti od L'97 naprej serijsko temne luči.

Al pa, če si jih sam špricneš, sam ne pretiravat da ne bojo čist črne, ker pol se slabo vidijo luči.

Lahko pa tud samo rikverc luč na rahlo rdeče pobarvaš, da ne bo tolk bela!

Kakega polota pa maš (oprema, motor, km...)??

Polo l.95,85.000 km, motor 1.3,....mislm avto se kupu od ene sosode,ki res pazila na njega tko da je avto full ohranjen,...sam zdej morm dat gor zadnji spojler,spomladi pa na letne gume še ene lite felge,....
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Ne jan 11, 2004 2:16 pm

mal salamonca polistaj, veckrat zasledim kake spoljerje z zavorno lucjo!!!

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Napisal/-a RedBaron Ne jan 11, 2004 6:24 pm

X-Hair je napisal/-a:
RedBaron je napisal/-a:Al pa, če si jih sam špricneš, sam ne pretiravat da ne bojo čist črne, ker pol se slabo vidijo luči.Lahko pa tud samo rikverc luč na rahlo rdeče pobarvaš, da ne bo tolk bela!

S cim naj pobarvam, kar z navadno crno barvo, ker me ravno to skrbi da ne bo pretemno.

Dobijo se prav spreji za to, kao prepuščajo svetlobo.

Polglej na Mobisux (avtomobilizem splošno), je enkrat Hondi dobro opisal kako se stvari streže :wink:

Mislim da je finta v tem, da luč od znoraj pofarbaš. Samo en sloj ker če daš več, je pretemno (premalo se vidijo luči, pol pa lahk maš sranje, če se kdo zaleti od zadaj v tebe) .

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Napisal/-a RedBaron Ne jan 11, 2004 6:35 pm

BMW_POWER je napisal/-a:
Polo l.95,85.000 km, motor 1.3,....mislm avto se kupu od ene sosode,ki res pazila na njega tko da je avto full ohranjen,...sam zdej morm dat gor zadnji spojler,spomladi pa na letne gume še ene lite felge,....

Ja, le kupi litke!!!

jaz sem tudi za svojega polota hotel nabavit litke, pol se mi je pa mal drago zdelo, sem pa kar jeklene od golfa III nabavu. Sicer dost lepše zgleda kot z originalnimi, ker so širše, majo širši rob, pa tudi "kraki" so drugačni, sam mi je včasih malo žal.

Ampak j*** ga, če hujšega ne bo, bomo preživeli :wink:

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Napisal/-a BMW_POWER Ne jan 11, 2004 8:53 pm

Ja nebi bo že ane,....sam felte je pa treba prvo zrihtat,ker te jeklene mi niso najbolj všeč,....
Slika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Ne jan 11, 2004 9:11 pm

jaz sem v A3Mu kupil sprejček za luci barvat. Čisto enostavno jih od zunaj pobarvaš in drzi kake 2 leti potem pa se enkrat, stane pa 1700 sit pa različne barve so. Evo sliko mojih luči.

Slika
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Napisal/-a BMW_POWER Ne jan 11, 2004 10:36 pm

Matt je napisal/-a:jaz sem v A3Mu kupil sprejček za luci barvat. Čisto enostavno jih od zunaj pobarvaš in drzi kake 2 leti potem pa se enkrat, stane pa 1700 sit pa različne barve so. Evo sliko mojih luči.

Slika

Pa si mel ze kake probleme zard pobarvanih luči?(policija)
Zgleda pa dobr,boljš kat črne ane,....
Slika

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Napisal/-a Punto ABARTH Ne jan 11, 2004 10:58 pm

ja kaj pa na tehnicnem, ker jst sm mel na skuterju en malo na crno zatenjene, in je zgledal ko original. pol mi je pa oni tam zagnjavu da mi nebo dal tehnicnega, pol mu pa recem da je blo to original tko narjeno in je tipson prsu z full debelo knjigo in jo listal ene 10 min in mi pokazal da so original oranzni ne pa zatenjene, in me je fuknal. :twisted:

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Po jan 12, 2004 6:40 pm

jest sem posprical s tem transparent sprejem na vseh avtih do sedaj tud polota... reces da je origial - pa tud tako pospricas sam zmigavc da zgleda kot original k majo eni crn zmigavc

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr jan 14, 2004 12:36 pm

Ja jaz imam letnik 96 polota pa ima zadnje temne luči, glede spojlerja strešnega pa povpraši pri kaki avtohiši jaz sem pri eni izmed njih dobil original spojler po smešni ceni :D
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Boych
Novinec

Napisal/-a Boych Sr jan 14, 2004 1:13 pm

BMW_POWER je napisal/-a:Ja nebi bo že ane,....sam felte je pa treba prvo zrihtat,ker te jeklene mi niso najbolj všeč,....

Če te zanimajo moja ALU platišča se mi javi, jih bom skoraj 100% prodal...več info na PM (za sliko glej podpis, oz klikni nanj) :)

LP Boych

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Napisal/-a BMW_POWER Sr jan 14, 2004 7:42 pm

acid je napisal/-a:Ja jaz imam letnik 96 polota pa ima zadnje temne luči, glede spojlerja strešnega pa povpraši pri kaki avtohiši jaz sem pri eni izmed njih dobil original spojler po smešni ceni :D

In kje ti je to uspel?Jaz sem danes šel malo pogledat in me je kr mal vrgl na glavo,ker je spojler 45.000 SIT + barvanje,.... :shock: Tko da mam dobit nekje enga rablenga,če kdo prodaja naj pove,...
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Sr jan 14, 2004 8:09 pm

oj!
Ja s črnim sprejem za luči se da to full lepo nardit! Perimund-u je prov lepo ratal in noben policaj ne more na tist nc tažit! :P :P
Zadn spojler? Jst sm ga kupu pr enmu k jih mal doma dela! Sam sploh ni bil za polo-ta in se danes ne vem na kter avto bi pasal! Ima pa tud une originalne sam si mors sam zmontirat... Če te zanima ti lohk dam njegov naslov pa št... :)
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Sr jan 14, 2004 10:39 pm

Dobil sem ga pri enem prodajalcu vozil vw v MB, samo verjetno po taki smešni ceni verjetno nebo več za dobit original spjlerja, ampak vseeno poskusi srečo. Iščem pa stranske pragove če ma kdo rablene nešpricane
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
BMW_POWER
Novinec

Napisal/-a BMW_POWER Sr jan 14, 2004 11:25 pm

Tomi-POLO je napisal/-a:oj!
Ja s črnim sprejem za luči se da to full lepo nardit! Perimund-u je prov lepo ratal in noben policaj ne more na tist nc tažit! :P :P
Zadn spojler? Jst sm ga kupu pr enmu k jih mal doma dela! Sam sploh ni bil za polo-ta in se danes ne vem na kter avto bi pasal! Ima pa tud une originalne sam si mors sam zmontirat... Če te zanima ti lohk dam njegov naslov pa št... :)

Ja dj sporoc mi tel.st. od tega modela da jaz mal poklicm,...tnx
Slika

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Pe jan 23, 2004 2:47 pm

JO!
A si ze poklical unga strica? :P :wink:
Ka je kej reku da ima? :-P
Slika
Noch ein VW fahrer!
Vrni se na Styling