RedBaron je napisal/-a:Čestitam ob novi pridobitvi in čimveč srečno prevoženik km!!
Za zadnje luči mal poglej v Salomonov oglasnik. Men se zdi, da majo poloti od L'97 naprej serijsko temne luči.
Al pa, če si jih sam špricneš, sam ne pretiravat da ne bojo čist črne, ker pol se slabo vidijo luči.
Lahko pa tud samo rikverc luč na rahlo rdeče pobarvaš, da ne bo tolk bela!
Kakega polota pa maš (oprema, motor, km...)??
X-Hair je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Al pa, če si jih sam špricneš, sam ne pretiravat da ne bojo čist črne, ker pol se slabo vidijo luči.Lahko pa tud samo rikverc luč na rahlo rdeče pobarvaš, da ne bo tolk bela!
S cim naj pobarvam, kar z navadno crno barvo, ker me ravno to skrbi da ne bo pretemno.
BMW_POWER je napisal/-a:
Polo l.95,85.000 km, motor 1.3,....mislm avto se kupu od ene sosode,ki res pazila na njega tko da je avto full ohranjen,...sam zdej morm dat gor zadnji spojler,spomladi pa na letne gume še ene lite felge,....
Matt je napisal/-a:jaz sem v A3Mu kupil sprejček za luci barvat. Čisto enostavno jih od zunaj pobarvaš in drzi kake 2 leti potem pa se enkrat, stane pa 1700 sit pa različne barve so. Evo sliko mojih luči.
acid je napisal/-a:Ja jaz imam letnik 96 polota pa ima zadnje temne luči, glede spojlerja strešnega pa povpraši pri kaki avtohiši jaz sem pri eni izmed njih dobil original spojler po smešni ceni
Tomi-POLO je napisal/-a:oj!
Ja s črnim sprejem za luči se da to full lepo nardit! Perimund-u je prov lepo ratal in noben policaj ne more na tist nc tažit! :P :P
Zadn spojler? Jst sm ga kupu pr enmu k jih mal doma dela! Sam sploh ni bil za polo-ta in se danes ne vem na kter avto bi pasal! Ima pa tud une originalne sam si mors sam zmontirat... Če te zanima ti lohk dam njegov naslov pa št...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov