Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Pe apr 30, 2010 12:50 am

acid je napisal/-a:
_BuLLet_ je napisal/-a:Ko sem videl to temo, sem se takoj na tega spomnil:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3744471&show=1 :tomidelej:

_BuLLet_ ko tega vidim, se sprašujem zakaj je treba na navadnga dizla tlačit gor celotno podobo od R32, sej kot celota zgleda lepo, pa nimam nič proti pač njegova odločitev, ampak je to skrunitev dobrega avtomobila kot je r32 :evil: :-:o pol pa bo nekdo spet reko, ja sej sem se pa z lahkoto r32ki mimo odpelo :roll: Pol pa ni čuda da golfa enačijo s kanto na 4ih kolesih in kočijo in nevemkaj......

Jaz si bom pa kupo 6ko SDIja pa dal gor vso kozmetiko od r20, zakaj bi pa dajal 45k€ ane :noro

Moja edina pripomba na tega golfa je R32 značka v maski (ker to ni).
Imam malo drugačno razmišljanje glede tovrstnih predelav. 100x raje vidim predelavo v original izgled močnejšega modela kot pa neuspele poskuse takšnih predelav in tono poliestra na avtu.
Nikjer tudi ne piše, da je lastnik avto predelal z namenom, da bi nekdo mislil, da ima R32 (tega tudi ne izključujem, ker lastnika ne poznam).
Če pa pogledamo še iz finančnega stališča je pa takole. Tak avto ima nekdo, ki finančno ni sposoben ali pa noče plačevati zavarovanja, vzdrževanja in tankanja avta tipa R32, vendar pa se mu vizualno avto v takšni preobleki najbolj dopade in mu je na prvem mestu izgled.
Priznam, tudi jaz bi se nasmejal, ko bi slišal dizelski zvok ob tem izgledu (nisem ravno za dizle) ampak iz zgoraj napisanega stališča je predelava precej racionalna. Ne vidim, da bi bilo kaj narobe s tem ;)
Zadnjič spremenil _BuLLet_, dne Pe apr 30, 2010 1:14 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
_BuLLet_
Novinec

Kraj: Radlje ob Dravi

Napisal/-a _BuLLet_ Pe apr 30, 2010 1:07 am

__bambi__ je napisal/-a:
BBS je napisal/-a:
acid je napisal/-a:

_BuLLet_ ko tega vidim, se sprašujem zakaj je treba na navadnga dizla tlačit gor celotno podobo od R32, sej kot celota zgleda lepo, pa nimam nič proti pač njegova odločitev, ampak je to skrunitev dobrega avtomobila kot je r32 :evil: :-:o pol pa bo nekdo spet reko, ja sej sem se pa z lahkoto r32ki mimo odpelo :roll: Pol pa ni čuda da golfa enačijo s kanto na 4ih kolesih in kočijo in nevemkaj......

Jaz si bom pa kupo 6ko SDIja pa dal gor vso kozmetiko od r20, zakaj bi pa dajal 45k€ ane :noro

Kaj pa naprimer ko dajejo na BMW 5 M-paket? Saj to je ista stvar.

Ne pa ni. Na prvi pogled zgleda isto ampak ni!! Malo bolje poglej M5 pa 5 M paket pa ti bo vse jasno. Vse je v detajlih. _

E39 M5 vs E39 M paket
Sprednja mrežica v odbijaču (brez T prečke in z drugje postavljenimi kanali za hlajenje zavor), srebrne prečke v ledvičkah, ovalna ogledala, zadnji difuzor s štirimi izpušnimi cevmi ter tri M5 značke. V notranjosti pa sedeži, sredinska usnjena konzola, števci, ovalno vzvrazno ogledalo in vstopne letvice z M5 oznako.
Detajli naredijo izgled :tomidelej:

Bom predstavil svojega v komplet original M5 preobleki (razen števca, ker nočem izgubiti kazalčka za trenutno porabo, ki ga M5 nima in brez M5 oznak, ker pač ni M5)
Razlog predelave: Avto mi je v takšni obliki že od nekdaj najbolj všeč, ampak pravega Ma pri svojih letih nisem zmožen vzdrževati (stroški so kar nekajkrat višji) in tankati, zato bo imel avto polovico manj KM (pa ne dizelskih). Nikakor pa ni namen, da bi kdo mislil, da je pravi M, zato tudi oznak ne bo ;)
Toliko o takšnih predelavah, moram se malo zagovarjati, če že nemorem spati :D

Mislim, da smo v tej temi naredili dovolj OFF-topicov, saj je tema skrenila že pri prvem odgovoru. Edini, ki je avtorju teme do sedaj res pomagal z konkretnimi informacijami je Matejcekkk :tomidelej:

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe apr 30, 2010 7:16 am

Ne mores tega nardit... :shock: :shock:
:)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe apr 30, 2010 8:14 am

Ma sej acid to se ne dogaja samo Golfom zadnič me je en dripec z TypeS 1.4 predelanim v wannabee TypeR hotu neki šolat na štiri pasovnici v Celju.Hec tega je bil,da je tipson dejansko mislil,da ima zaj pa raketo ko si je na 100HP TypeS navesil TypeR spojler in pa nalepke in oznake TypeR vizavi mene na štiri pasovnici pa nabijal svoj kavni mlinček do blokade in se skoraj dvignil ko je štartal :)
Ob takih kretenih vidiš potem nesmisel predelave,ker tipi dejansko mislijo,da imajo pa zaj raketo.In še večji hec je bil,ko sem tipu pustil,da me je prehitel.Nakar se srečava v garaži planeta TUŠ in tip skoro jajce znese,ker me je kao poknil dol :))
Nato pa pove,da ima on samo 1.4 motor....ma sej nisem vedu al naj se smejim al naj ga zabijem u tla :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Dj Big
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Polje

Napisal/-a Dj Big Pe apr 30, 2010 9:10 am

seat je napisal/-a:Ma sej acid to se ne dogaja samo Golfom zadnič me je en dripec z TypeS 1.4 predelanim v wannabee TypeR hotu neki šolat na štiri pasovnici v Celju.Hec tega je bil,da je tipson dejansko mislil,da ima zaj pa raketo ko si je na 100HP TypeS navesil TypeR spojler in pa nalepke in oznake TypeR vizavi mene na štiri pasovnici pa nabijal svoj kavni mlinček do blokade in se skoraj dvignil ko je štartal :)
Ob takih kretenih vidiš potem nesmisel predelave,ker tipi dejansko mislijo,da imajo pa zaj raketo.In še večji hec je bil,ko sem tipu pustil,da me je prehitel.Nakar se srečava v garaži planeta TUŠ in tip skoro jajce znese,ker me je kao poknil dol :))
Nato pa pove,da ima on samo 1.4 motor....ma sej nisem vedu al naj se smejim al naj ga zabijem u tla :)

:rofl :cry :har

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Pe apr 30, 2010 9:25 am

seat je napisal/-a:Ma sej acid to se ne dogaja samo Golfom zadnič me je en dripec z TypeS 1.4 predelanim v wannabee TypeR hotu neki šolat na štiri pasovnici v Celju.Hec tega je bil,da je tipson dejansko mislil,da ima zaj pa raketo ko si je na 100HP TypeS navesil TypeR spojler in pa nalepke in oznake TypeR vizavi mene na štiri pasovnici pa nabijal svoj kavni mlinček do blokade in se skoraj dvignil ko je štartal :)

Si že predstavljam, one poteze, ko je vun z avta stopil, pa pogled proti tebi češ: kaj je zdaj a??? si vido kak gre stroj???
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe apr 30, 2010 11:00 am

Ja hec je bil,ker je na drugem pasu nabijal tisti kavni mlinček v blokado pa musko na glas....in pol pride zalena luč kao pri pravih drag tekmovanjih in pač mulo zabije prvo v blokado pa drugo v blokado no do tu sem mu sledil pol sm pa zmanjšal in mulo je "potegnil" ter me počakal na naslednjem semaforju.Na zunaj sem res,da sprva mislil pač wau še en typeR in ker sva oba zavila v garažo tuš-a sem parkiral nasproti mene in tip prbije "čuj stari ker motor maš v avtu" pa mo odgovorim,da hondin :) in pol mulo sede s5 v avto in na blokado prpelje in parkira čisto ob mojem in pol vidim,da je to pač zgolj typeS tip pa mi pove oz. se pohvali,da dela Honda fenomenalne motorje,da je njemu 1,4 motor čist preveč in,da po njegovo teh 100HP nenormalno gre.Nakar si mulo ogleduje moj avto in čez čas prbije .."čuj stari a si ti noor ti maš pravega TypeR-a ":) in vpraša,če sem ga na semaforju stisno do konca pa rečem,da čisto ne blo je pa blizu blokade :) in pole tip prbije,da itaq ni velik razlik med 1,4 motorjem in pa 2.0 typeR-om :)
Sej pol pa res neveš kaj bi mu naredu....
In zarad takih mamo pol vsi,ki vozimo Honde pač neko titulo kre.enov...
Ampak naj ima mulo veselje ziher ni mogel par dni spat,ker je pokazal,da se njegov kavni mlinček lahko povsem dostojno kosa z typeR-om :) :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad Pe apr 30, 2010 11:05 am

Ne sam da se lahko kosa, v nekaterih primerih in pravilnih okoliščinah tut gre bolj! :)
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe apr 30, 2010 11:39 am

Ja seat a vidiš zakaj si pa zdej kupoval za bv type-rko če je tak isto ko pa 1.4 :har pustimo jim veselje pa naj bo glavni ker te je pokno dol z wannabe Rko :lol: ja vem da se to ne dogaja sam golfom, poznam tud enga modela tu pri nas ko ma type r nalepko zadi drugač je pa navadn.

Pa dvomim, da so te predelave zato ker je lastniku dejansko všeč zunanja podoba mogoče v manjšini, bistvo je pa nekje drugje. ;)
Zadnjič spremenil acid, dne Pe apr 30, 2010 11:43 am, skupaj popravljeno 1 krat.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe apr 30, 2010 11:41 am

Ne samo jst sem mel en cajt pol nočne more..... dražje zavarovanje,večja poraba... pa še bi lahko našteval pol me pa pokne dol en z 1.4 motorjem :cry: :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe apr 30, 2010 12:54 pm

ne vem kaj toliko nasprotujete. če je nekomu všeč izgled r32 ali pa gti, nevem zakaj si nebi dokupo na tdi-ja te zadeve. ker ni vsem važno da avto leti pa v motor vliva kot da bi sodu izbil dno, ampak marsikdo ima rad športni in lep izgled,za performance pa mu dol visi, ker ni neki vaški divjak. tudi sam bi si nadeval original športno opremo če bi imel golfa, ker enostavno je mi všeč izgled , če pa bi kdo mislo potem da je original gti ali pa r32 pa je to njegov problem.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe apr 30, 2010 1:00 pm

pri nas imamo človeka z r32, ki ima zunanji look identičen sosedovem stock dizlu... je vse dol pometel... odbijača, feltne... še izpuh smo dol odmontiral in se ga sedaj ne vidi...

sicer pa en komentar o Wizzovih slikah... to so igrače ki jih ne bomo nikoli videli pri nas... pri nas razen tomason, momo ipd šrota noben ne zna nič drugega gor nalimati.. manjkajo še riger ali pa abt odbijači in rižota je popolna...

je pa res da tak styling zahteva tudi malo več denarja kot pa ponavadi...

Uporabniški avatar
Rey
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Rey Pe apr 30, 2010 2:44 pm

Meni se zdi čisto vredu če so gor na SDIju, TDIju ali pa 1.2 mašini odbijači od GTIja ali pa R(32)....pač tle se gre za styling avtomobila.

Motilo bi me če bi ostale tudi značke GTI, R32 ali GT gor...to je pa že "glumljenje" :roll:

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar To maj 04, 2010 9:06 am

ma jst bi dava GTI look, gor bi dav pa SDI nalepke, to bi ga sekal u povno, 0 jasn :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek To maj 04, 2010 9:30 am

vojkostar je napisal/-a:ma jst bi dava GTI look, gor bi dav pa SDI nalepke, to bi ga sekal u povno, 0 jasn :)

ejga mudel.

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar To maj 04, 2010 12:39 pm

DaDek je napisal/-a:
vojkostar je napisal/-a:ma jst bi dava GTI look, gor bi dav pa SDI nalepke, to bi ga sekal u povno, 0 jasn :)

ejga mudel.

sj nebi mev ravno SDI mašine pa 75km, kakih 100več bi pa le blo , a nebi fjan zgledal ko te "SDI" atmosferc prehiti pol s epa matraš bo avtobanu da ga ujameš :)

kkolar
Nov uporabnik

Kraj: Žalec & Celje

Re: Golf 5 (predelava) - GTI Look

Napisal/-a kkolar So nov 06, 2010 3:10 pm

no da še sam malce prispevam k tej temi. ker mislim tudi jaz delati neko predelavo bi še vas prosil za kakšno mnenje ali idejo kako se use skupaj naredi. celoteno idejo sem že predstavil na ''matičnem'' forumu http://www.team-vw.si/viewtopic.php?f=1&t=11769&p=101154#p101154 tako da poglejte si link, počekirte idejo in se priporočam za nasvete =)

Uporabniški avatar
barossa45
Novinec

Napisal/-a barossa45 Po nov 08, 2010 8:52 pm

Malo iz teme, ker vidim da poznate veliko spletnih stranih z avto deli... a mogoče ve kdo če se da dobit repliko pragov ter strešni spojler za astro H ? :D
[img]http://www4.slikomat.com/11/0430/jln-astra.jpg[/img]

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero Po nov 08, 2010 9:27 pm

hehe, jaz sem si na moj mlinček (jazz 1,4) prilepil RS nalepko (honda reklamira kratico kao kot Road Sailing), ki jo pač ima 1,5 model, ki se pri nas ne prodaja. Sej vem, da je otročje, ampak od takrat bolj leti ...... škoda, da sem bil včeraj tretji na semaforih, ker je bil na sosednjem pasu prvi ferrari in bi ga ziher stegno :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov