acid je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Ko sem videl to temo, sem se takoj na tega spomnil:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3744471&show=1
_BuLLet_ ko tega vidim, se sprašujem zakaj je treba na navadnga dizla tlačit gor celotno podobo od R32, sej kot celota zgleda lepo, pa nimam nič proti pač njegova odločitev, ampak je to skrunitev dobrega avtomobila kot je r32![]()
pol pa bo nekdo spet reko, ja sej sem se pa z lahkoto r32ki mimo odpelo
Pol pa ni čuda da golfa enačijo s kanto na 4ih kolesih in kočijo in nevemkaj......
Jaz si bom pa kupo 6ko SDIja pa dal gor vso kozmetiko od r20, zakaj bi pa dajal 45k€ ane
Moja edina pripomba na tega golfa je R32 značka v maski (ker to ni).
Imam malo drugačno razmišljanje glede tovrstnih predelav. 100x raje vidim predelavo v original izgled močnejšega modela kot pa neuspele poskuse takšnih predelav in tono poliestra na avtu.
Nikjer tudi ne piše, da je lastnik avto predelal z namenom, da bi nekdo mislil, da ima R32 (tega tudi ne izključujem, ker lastnika ne poznam).
Če pa pogledamo še iz finančnega stališča je pa takole. Tak avto ima nekdo, ki finančno ni sposoben ali pa noče plačevati zavarovanja, vzdrževanja in tankanja avta tipa R32, vendar pa se mu vizualno avto v takšni preobleki najbolj dopade in mu je na prvem mestu izgled.
Priznam, tudi jaz bi se nasmejal, ko bi slišal dizelski zvok ob tem izgledu (nisem ravno za dizle) ampak iz zgoraj napisanega stališča je predelava precej racionalna. Ne vidim, da bi bilo kaj narobe s tem