Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

alibaba
Nov uporabnik

xenon kit

Napisal/-a alibaba Pe dec 31, 2010 12:45 pm

lep pozdrav vsem mam eno vprašanje imam novega seat leona 1.6 tdi pa bi me zanimalo sledeče. rad bi si vgradil ksenon kit in ko sem vprašal prodajalca je rekel da naj se raje posvetujem na servisu,sicer se mi je to zdelo kot da me hoče tja preusmerit da bi mi ga oni vgradili da bi še malo kasirali od mene,ker se zgodi da mi lahko poškoduje računalnik in da zna bit stroškov cirka 700€ pa bi se še pri vam posvetoval če ima res tolikšen vpliv ta zadeva na vse to.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Re: xenon kit

Napisal/-a pskoda Pe dec 31, 2010 12:50 pm

O tem je bilo že govora mislim da isto pri Leonu in na koncu je že vsakega prepričal denar, da se ne splača če hočeš imet vse pošlihtano in pride približno 4,5k eur.

viewtopic.php?f=7&t=74021&start=40

Slicker je napisal/-a:samo mislim da boš idejo o bixenonu opustil. :lol: če hočeš imeti narejeno tako kot je original se boš olajšal za cca. 4500€ + montaža. vem ker je en k meni prišel z enako željo pa je to idejo potem nahitro opustil :lol:

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Pe dec 31, 2010 1:16 pm

V ta avto ne dajaj xenona,ker ima tako velike luči da boš slepil vse okrog in okrog in še policajei te bojo masirali zaradi tega.Avto je nov in mislim da luči izvrstno opravljajo svojo nalogo.

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Pe dec 31, 2010 1:23 pm

močno odsvetujem vgradnjo slednjega. vzroke so pa že drugi pred mano opisali.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost