Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

vecko89
Nov uporabnik

"višanje" avtomobila

Napisal/-a vecko89 Pe jan 14, 2011 1:42 pm

Torej najprej vsem lep pozdrav, sem nov tukaj.

Imam pa en problem in sicer kupil sem avto Alfa Romeo 159 SW, sliko bom kakšno kvalitetno kasneje naložil, problem pa je da je avto znižan z H&R vzmetmi 40mm (homologirano), vendar meni je to prenizko ker marsikje nasedem pa tudi na cestah se pri vsaki večji luknji avto podrsa po tleh. Ker me skrbi da nebi poškodaval podvozja bom avto raje dvignil pa me zanima kakšne so vse "varjante" ? Nove vzmeti, naj bi se dalo z nekimi gumicami?

Že vnaprej hvala za odgovore,
Martin

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Re: "višanje" avtomobila

Napisal/-a Matey_ Pe jan 14, 2011 2:00 pm

Ja pač original vzmeti daj gor pa je problem rešen :)
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

vecko89
Nov uporabnik

Napisal/-a vecko89 So jan 15, 2011 6:00 am

Ja vem da je to rešitev, samo če obstaja opcija z "gumicami" da se avto dvigne 2cm bi raje to probal.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo So jan 15, 2011 11:26 am

ja samo kok je pa to kj z gumicam varno počet? ...raje daj original vzmeti gor,ga bos tud dvignu za unih 2cm ;)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So jan 15, 2011 11:58 am

mr.ramo je napisal/-a:ja samo kok je pa to kj z gumicam varno počet? ...raje daj original vzmeti gor,ga bos tud dvignu za unih 2cm ;)

x2
Pusti tiste gumice, da ne boš kje kaj zgubil

vecko89
Nov uporabnik

Napisal/-a vecko89 So jan 15, 2011 3:28 pm

se pravi ni varno to z gumicami? Kaj se pa lahko pripeti? Se opravicujem za taka vprasanja, samo sem laik na tem podrocju :)

ps: ravno prej sem biu pri eni trgovini z sportnimi deli in predelavo in so mi rekli da gumice + delo okrog 100evrov. Za fedre "nahbau" pa bi me prislo okrog 230 € + delo.

Uporabniški avatar
rizi007
Novinec

Napisal/-a rizi007 Ne jan 16, 2011 7:19 pm

vecko89 je napisal/-a:se pravi ni varno to z gumicami? Kaj se pa lahko pripeti? Se opravicujem za taka vprasanja, samo sem laik na tem podrocju :)

ps: ravno prej sem biu pri eni trgovini z sportnimi deli in predelavo in so mi rekli da gumice + delo okrog 100evrov. Za fedre "nahbau" pa bi me prislo okrog 230 € + delo.

Probaj zamenjat s kom, ki bi imel rad nižje, ima pa še vedno originalne. Mogoče ti pa rata ;)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov