seba978 je napisal/-a:Gledal na a3m strani pa jih nimajo.
buci3 je napisal/-a:čau
bom kr kle napisu=)
nameravam kupit nova alu platišča za golfa 5(golf si al kar kol že=)) letnik 2007...razmišljam med 16 in 17 colskimi.
raj bi du 17col sam a bi pol zgldu auto k traktor(kr auto ni nč znižan) al naj raj dam 16col
LP
4vale6 je napisal/-a:Te feltne pa niso lih top izbira za golfa (po mojem okusu), jih je mel en uporabnik tega foruma na golfu pa so zgledale precej majhne za 17" col.
Morš računat da zgubiš tud nekaj preformansov (225 gume, težja platišča), če ti gre samo za izgled, pol te nebo motilo. Še glede nižanja: na tvojem mestu bi poiskal original sportline / sport gt (samo) vzmeti ki so 15-20mm krajše in bo zgledalo že povsem sprejemljivo, pa tudi avto nebo prenizek. take vzmeti dobiš rabljene cel komplet za 50 eur (poglej na kak vw forum), pa vrjetno ti bodo še ene 50eur uzel za menjavo.
Poglej tudi za kaka original vw platišča, izpadejo že 16" lepo, če so prave oblike.
Barva avtomobila pa je?
buci3 je napisal/-a:a res....a je še ta slikca na forumu da bi vidu kako to zgleda...aja zgubi si na prformansu(če prou razumem je to slabša vodljivost auta..)....kakše mi ti predlagaš feltne za golfa?..brava auta pa je redeč(sončni zahod..al neki tazga..ne una čip šit rdeča=))
[/quote]4vale6 je napisal/-a:Z preformansi sm mislu zmogljivost, pospeški itd., sj to je čista fizka več upora, težja platišča, posledično se več moči porab da se zadeva obrne. Ne me razumet da pol avto nebo šel nikamor, ampak ker gre za 90 konjski avto se dost bolj pozna kot pa pri nekem 140 konjskem tdi-ju (predvidevam da si trenutno na 15 col?). načeloma je pa avto lepše vodljiv bolj stabilen zaradi širše gume, če govoriva o 225 širini. Glede na barvo avta bi šle lepo gor grafitne/črne polirane, poglej kkšne izmed modelov original vw platišč (maš na avtonetu da dobiš mal občutek ogromno replik). Predvsem se morš najprej odločit kaj bi rad izgled ali ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov