Na žalost podjetje ki mi dostavlja dodatno opremo nima prvega spojlerja na repertoarju od msdesign-a. Lahko pa dobim zadnji spojler (zgornji, spodnji), od msdesign. Imam pa prvi spojler oz. podaljšek od Lester in od ABBES komplet odbijače in ostalo.Poglej si na www.speedup.it
Hvala za ponudbo! Tale Abbes odbijac sicer zgleda res u redu, vendar bi zaenkrat € raje porabil za druge zadeve.
Zato sem trenutno mel glede stylinga v mislih le tako "diskretno" predelavo, kot je MS Design prednji podaljsek, ki se lepo sklada z ostalimi Seat sport dodatki.
V kolikor bom montiral FMIC, bom pa itak moral tale odbijac dati gor, ker v originalnem ni prostora. Ampak to se ni prislo na vrsto.
Good news lahko dobim podaljšek.[url]http://items.speedup.it/image.php?src=items2006%2FMS+DESIGN%2FC4%2FCarenatura+fari+anteriori%2F%2Fibiza-fronte-msdesign.jpg&w=500&far=1&bg=FFFFFF&fltr[]=wmt|speedup.it|2|C|FFFFFF|Verdana|40|0&q=100[/url]
Da ne odpiram nove teme, rabil bi zadnji strešni spojler za clio-ta letnik 2002 od ms-design, pa me zanima kje se lahko obrnem za naročilo, oz kje ga bi lahko naročil? Slika spojlerja spodaj: