TOM1.5 je napisal/-a:No jaz imam platišča Rial VIPER in sem z njimi zelo zadovoljen. Imam pa eno vprašanje. Kaj je to TUV? Jaz namreč nisem dobil nič zraven.
Če maš dimenzijo gum ki je na platiščih že v homologacijskem kartončku ga ne rabiš drugače pa je to certifikat o ustreznosti izdelka z katerim lahko homologiraš drugo dimenzijo. TUV pa testira od bormašin do lestev
Jst mam pa model GS-od Ryala. Sm full zadovoljen sam pucat jo morem non stop, cene se mi full ksna stvar od bremz hudo zapece. To pa zato ker majo en mcken poliranega roba, sj ta model.
Na kombiju imamo GSke, na passatu pa Viper D (oboje v 7Jx15)
Oboje so sicer težke (sem navajen 14" magnezij felten). Kr močne, se ne luščijo (vsaj še ne). Oboje imajo poliran rob (mal svetlej zgleda, kot pa pobarvana notranjost). Če se ti ne gre za preformanse, pa če so ti všeč jih kupi!
Jst mam 15 colske Viper A, pa so super feltne. Sm že dostkrat na kakšn kamen alpa lukno uletu pa so zaenkrat še cele (trkam na les). Je pa res da mors imet gume ki imajo zaščitni rob. Pa tud niso zajebane za pucat, k so dost odprte in pomojm je dobra glazura čez(lak).
There are 10 kinds of people. Those who know binary notation and those who don't.