Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

jason19
Novinec

Barvanje scooter sym

Napisal/-a jason19 To sep 20, 2011 4:55 pm

Pozdrav

Prebarval bom scooterja ker je bil čist zrisan. Zakitan je že,primer za plastiko je že nanešešen in sedaj me zanima nasljednje.
Originalna barva je metalic siva in tako je navedeno tudi v prometni, zdaj pa bi ga rad pihnil na srebrno metalik. Ali so potem težave s tehničnem, registracijo in itd,... Drugo pa ali je dovolj primer da barva kasneje nebo pokala in se luščila, ter kateri lak je najbolje da pihnem čez?

hvala za odgovore

lp

Uporabniški avatar
Gregec_
Novinec

Kraj: MB (cersak)

Re: Barvanje scooter sym

Napisal/-a Gregec_ To sep 20, 2011 5:47 pm

jason19 je napisal/-a:Pozdrav

Prebarval bom scooterja ker je bil čist zrisan. Zakitan je že,primer za plastiko je že nanešešen in sedaj me zanima nasljednje.
Originalna barva je metalic siva in tako je navedeno tudi v prometni, zdaj pa bi ga rad pihnil na srebrno metalik. Ali so potem težave s tehničnem, registracijo in itd,... Drugo pa ali je dovolj primer da barva kasneje nebo pokala in se luščila, ter kateri lak je najbolje da pihnem čez?

hvala za odgovore

lp

za barvo ne komplicirajo oz.vsaj pri nas ne.
kaj se pa barvanja tice mi so pri nas rekli da mores na rahlo strjen primer dat preko kr spickit da se zadeva dobro veže in ne lušči. jas sem tako naredil in mi barva ne poka.
lak pa vzami taksen kateri je za barvo ker kolko vem ni vsak lak za vsako barvo.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov