vajenc je napisal/-a:Ko za pozicijsko luč uporabim ledico mi le ta po vklopu sveti 2-3 sek. potem pa ugasne. Se da kaj naredit, da bi gorela tko kot mora?
Hvala,
LP
Ac|d_Burn je napisal/-a:vajenc je napisal/-a:Ko za pozicijsko luč uporabim ledico mi le ta po vklopu sveti 2-3 sek. potem pa ugasne. Se da kaj naredit, da bi gorela tko kot mora?
Hvala,
LP
Tota pa je dobra...Ledica pregori zdaj ne vem tocno kolko zdrzi bela ledica,ker vsaka barva ma svoje.Ce jo zelis priklopit v tvojem primeru na 12V bo potreben predupor.idi v ele. stacuno obrazlozi zakaj bi mel pa ti bo dal led+upor in bo delalo vec kot 2-3s :P
Lp,Dejan
renyy je napisal/-a:Še ma kdo kakšne bele led diodice za pozicijske luči in seveda, da svetijo BELO in ne rahlo modro ?
namreč, moj brat je kupil bele led diodice pa jih je priklopu na bravota pa ne svetijo belo ampak potegnejo na modro.
js bi rad kupu LED diode, ki res svetijo belo, a obstajajo takšne ?![]()
Lp
extreme N je napisal/-a:no se to. sm dubu xenon pred pol ure. ni nobenega znaka o kaksnem certifikatutako da nebo homologacije.
sm pa se pozanimu pri enem visjem policaju glede xenona. je reku da
voznja brez homologacije ni dovoljena, glede svetlobe pa da spredaj obvezno SAMO bele (tukaj se smatra vse kar sveti belo in ne vlece na modro), ob strani SAMO oranzni zmigavci, zadaj pa SAMO rdece, izjema je bela luc - R
ce je to to, za 6000K ti nimajo kej rect, razen ce se upicijo v to da ni homologirano, pa slepet ne smes.
to mi je reku
enako je z LED pozicijskimi lucmi. glavno da so bele.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov