Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Ticko
Nov uporabnik

Kraj: Sl. Konjice

Išče se mojster ki bi naredil / dokončal spojler

Napisal/-a Ticko Po feb 09, 2004 6:57 pm

Stvar je taka... :roll:

Enkrat ko pride prijatelj k meni, mi prinese nek nedokončan spojler (ki je stricu ležal na dvorišču), ga probama na avto... in bolj ko sma gledla, bolj se nama je zdel nor. :P :P :P

Zej pa ker smo se mladi pa nimamo se s tem nic izkusenj :P (ne bi pa rad zajebal avta ali pa spojlerja) me zanima kdo bi mi bil pripravljen tole skup spacat oz. na koga se naj obrnem.

Blo bi pa treba spojler skrajsat na dolzino, ga sestavit, ojacat na vse mozne nacine in ga montirat. U glavnem do faze barvanja.

Najbolj bi blo ce se da kje od Celje do Maribora oz. štajerska, ce ne pa tut LJ ni problem ali kam drugam se zapelat. :P

Blo bi ga pa treba orng skup spravit, ali pa naredit novga, ciiist podobnga temu. :P

Help :P

Se slike:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
BoLjE BiTi LjEpO ObJeSeN NeGo LoŠe OžEnJeN! :D

Uporabniški avatar
Tomi-x
Novinec

Napisal/-a Tomi-x Po feb 09, 2004 7:02 pm

Ampak pomoje je s tem se vec dela kot da bi sel spojler na novo delat! :wink: :huh: :roll:
Slika
Noch ein VW fahrer!

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Po feb 09, 2004 7:28 pm

Glej v Mb pri bivsem TAM-u tam vzadaj v sumi je eden ko se bavi z spojlerji oz. dela z poliestrom. Za njega vem sam mislim da ni nekam hudo pocen pa mislimda bi ti znal nardit to skupaj! LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan To feb 10, 2004 10:14 am

če še kaj rabiš mi pošlji pm
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov