Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Dr_S
Novinec

Napisal/-a Dr_S To feb 03, 2004 9:57 am

Ja sam res. Dej mal bolj glej PM no!!! Armin
K morm že začet kej migat! 8)

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi To feb 03, 2004 11:28 am

misliva isto ampak tebi je treba pritiskat tipko za preklaplajnje jaz pa bi to naredil avtomatsko nič šaltanja in nič preklapljanja. ko se pelaš gori, ko pa stojiš pa utripa dve kobo, ki pa se jih da tudi na različne načine nardit kasneje z razvijanjem.
mama pa eno novo zadevo, ko bo tudi unikat seveda če se nebo chip tega prej spomnil pridejo slikce čez kaki teden dva gor morm se vezje spacati skupaj pa bo
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip To feb 03, 2004 10:03 pm

go2obi je napisal/-a:misliva isto ampak tebi je treba pritiskat tipko za preklaplajnje jaz pa bi to naredil avtomatsko nič šaltanja in nič preklapljanja. ko se pelaš gori, ko pa stojiš pa utripa dve kobo, ki pa se jih da tudi na različne načine nardit kasneje z razvijanjem.
mama pa eno novo zadevo, ko bo tudi unikat seveda če se nebo chip tega prej spomnil pridejo slikce čez kaki teden dva gor morm se vezje spacati skupaj pa bo

Ma vse se da narest, tudi to kar mislis.Danes mikrokrmiliki rasturajo.In mi njih.
Ti kar delaj, jaz niam casa, mi sluzba in faks prevec casa pobereta. Tako da drugic.Idej pa polno! :lol:
Ne morem z vami v korak, ni mi to zivljenski moto. :lol:
Aja, tisto ko stojis in avtomatsko ni blema:pri meni se avtomatsko luci prizgejo ko
das kontakt oz.pozicijske.S tam povleces signal v kontroler in dokler ni signala zadeva deluje( utripa, gori konstantno ali drugace), ko das kontakt oz.se vozis pa krmilnik zazna "1" na enem izmed pinov in se ugasne.Potem pa lahko naredis tako da recimo v garazi ne bo utripalo kar tako samo od sebe in vse skupaj naredis se z daljincem ter ugasnes.Ni blema, vse se da.Pa razlicne kombinacije utripanja, tisto k ste govorili o F1 spremljevalnem vozilu itd.Kombinacij nesteto.Na pritisk daljinca ali pa samostojno spreminajanje.Ni blema.Sam cajta ni.
Pa uspesno!

Chip
Zadnjič spremenil Chip, dne To feb 03, 2004 10:14 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Napisal/-a Chip To feb 03, 2004 10:08 pm

Dr_S je napisal/-a:Ja sam res. Dej mal bolj glej PM no!!! Armin
K morm že začet kej migat! 8)

Ha, moje ime! :lol:
Ja sem dobil, kriza je ker jih moram vec narocit. :(
Habbke, a bos ti vzel , a ne?
Dr_S mal pocaki! :wink:

Chip

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Sr feb 04, 2004 10:18 am

jka kul sam mene so policaji hopsnal pa nebo iz tega nič. mam pa že eno drugo na zalogi sej pridejo slikce drugi tedn gor pa bste ocenli
ono glede krmilnika pa nardiš na kontakt se pržgajo in utrrpajo ledice. pol se pa znajdeš in za senzor na akso al pa na neko zadevo, ki se suče ko se pelaš, namontiraš pa je zadeva rešena (senzor je na izci dobit iz merilnika hitrosti , ki ga mnogi uporabljejo na kolesih l pa čemu podobnemu)pol pa je tu zadeva programiranja na vsrti pa zadeva špila , ampak kot že prej povedano policaji imajo tu zadnjo besedo.
:(

Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če feb 05, 2004 11:37 am

CHIP: Poglej P.M.! :)

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Napisal/-a obi Če feb 05, 2004 4:35 pm

kdo jaz

Slika

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Če feb 12, 2004 9:46 am

ucer sem bil v ic ju pa sem kupoval elemente za vag com pa sem spotoma vprasal se za zelene ledice .. pa sem reku kok so sedej svetilnosti njihovih močnejšiih pa mi rece pred mesecom smo dobil 2 nova tipa ledic
18cd 500sit/kos sem si eno kupu hudo sveti
250cd 1000sit/kos za to je pa reku da je ze svetla kot zarnica hmmmmm sedaj se pa bi dal narest osvetljavo celotnega podvozja ne samo robov :)
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Napisal/-a Chip Če feb 12, 2004 1:08 pm

Mihc je napisal/-a:ucer sem bil v ic ju pa sem kupoval elemente za vag com pa sem spotoma vprasal se za zelene ledice .. pa sem reku kok so sedej svetilnosti njihovih močnejšiih pa mi rece pred mesecom smo dobil 2 nova tipa ledic
18cd 500sit/kos sem si eno kupu hudo sveti
250cd 1000sit/kos za to je pa reku da je ze svetla kot zarnica hmmmmm sedaj se pa bi dal narest osvetljavo celotnega podvozja ne samo robov :)

S temi podatki okrog svetilnosti so te mal nahecal. :lol: 250cd ? HALO
Dej oznake ledice pa da pogledamo na netu: so ti dali dokaz? :lol:

Chip

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če feb 12, 2004 1:32 pm

pomoje da je 25 :wink:
[i]Weeeeeeee![/i]

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Če feb 12, 2004 5:25 pm

sej pomoje me je tudi nategnu pa je 25cd k si ne predstavlam ledice da bi tok močno svetla ze tale 18cd je fudo močna das ene 4 skupaj pa mas reflektor :) sam sem bil presenecen da je tudi 18cd
I am kept in place by G-forces, not seatbelts
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov