Ziggy pravi:
Zdravo! Včeri me je pičilo, da bi pri svojmu cliotu 94' mal predelal števc. Tukaj mislim podlago in osvetlitev. Zanima me, če je kdo že kdaj menjal svetlobno diodo, ki osvetljuje armaturo, če se to seveda sploh da. Meni zaslon sveti oranžno, lepa bi mi bla pa recimo modra. Prav tako me zanima, če se da števec sploh tako razstaviti, da dobiš ozadje dol (problem so kazalci), da ne bi jaz to brezveze šraufal. Hvala za odgovore
Ziggy pravi:
Hvala clio. Kaj pa če bi tisto oranžno plastiko prebarval na modro? Po mojem bi bilo to kar v redu. A si prepričan, da moraš tisto steklo dol jemat? A na drugi strani se pa ne da odpret? Sej jaz še nisem nič števca ven jemal, ker bi moral prej celo armaturo razdret, tko da se bom prej raje za vse pozanimal. Ampak če si prav predstavljam ima števec dve strani: Na eni strani je steklo, na drugi strani bi se moral pa pomoje tud dat "vdret". Ker navsezadnje najbrž ni treba vdret prav na površje števca, oranžna plastika je pomoje pritrjena na ozadju in če bi lahko tist dol dobil, bi bilo idealno. Če ima s tem že kdo izkušnje (cliotov je velik, pa upam, da je vsaj še kdo tok nor kot jest)bi bil zelo hvaležen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov